Accessoires

Sorteer op:

Toilettas met opvallende print.
€14,99
Toilettas met print van pinguïns.
€14,99
Toilettas met opvallende tattooprint. Biedt plaats voor al je essentials
€14,99
testproduct
€0,05
Cool drankflesje voor in de binnenzak, reiszak of handtas. Met een grappig maar ook erg praktisch design: gecompartimenteerd in breakfast, lunch en dinner. Aan jou de keuze welk drankje bij welk dagdeel past...
€19,99
Een vrolijk en praktisch tasje om je essentials overal mee te nemen. Met tropische flamingo print.
€12,50
Een vrolijk en praktisch tasje met flamingo print. Handig om bijvoorbeeld je make-up essentials overal mee te nemen.
€9,99
Iedereen wil op een Luxe Float: ananas luchtbedden, cactus luchtmatrassen, opblaasbare zwanen en flamingo's,... Maar die dingen met je mond opblazen, kost best wat energie. Met deze luchtpomp gaat het allemaal véél vlotter en aangenamer.
€14,99
De Japanse versie van een brood- of lunchdoos. Ideaal voor dagelijks gebruik. Gezonde snacks en hapjes zijn gemakkelijk apart mee te nemen, want een Bento Box bestaat uit verschillende vakjes. Met print van oude wereldkaart.
€12,50
De Japanse versie van een brood- of lunchdoos. Ideaal voor dagelijks gebruik. Gezonde snacks en hapjes zijn gemakkelijk apart mee te nemen, want een Bento Box bestaat uit verschillende vakjes. Met print van het periodiek systeem.
€12,50
De Japanse versie van een brood- of lunchdoos. Ideaal voor dagelijks gebruik. Gezonde snacks en hapjes zijn gemakkelijk apart mee te nemen, want een Bento Box bestaat uit verschillende vakjes. Met tulpen print.
€12,50
De Japanse versie van een brood- of lunchdoos. Ideaal voor dagelijks gebruik. Gezonde snacks en hapjes zijn gemakkelijk apart mee te nemen, want een Bento Box bestaat uit verschillende vakjes. Met exotische cactus print.
€12,50
De Japanse versie van een brooddoos of lunchdoos heet Bento Box en is ideaal voor dagelijks gebruik. Gezonde snacks en hapjes zijn gemakkelijk apart mee te nemen, want een Bento Box bestaat uit verschillende vakjes. Met vrolijke flamingo's!
€12,50
Een opvallend mooi briletui met flamingo print. Vrolijk om te gebruiken en een uitstekende bescherming tegen breuk, vuil en krassen.
€7,50
Festivals, campings, vakantie, terrasjes.... mobiele opladers zijn handig voor elke situatie. Deze 'powerbank' is nog mooi ook.
€12,50
Rugzak met vrolijke flamingo's.
€14,99
Handige shopper-draagtas met print van een prachtige unicorn die ligt te verpozen in een bloemenveld. De ideale en ecovriendelijke remedie tegen teveel plastiek zakjes.
€14,99
Tasje met print van een magnifieke unicorn of eenhoorn die ligt te verpozen in een bloemenveld.
€9,99
Toilettas met opdruk 'Superman, man of steel'. Voor de man die weet waar hij staat.
€24,99
Eén brooddoos? Liever een setje, zoals deze set van 3 schattige lunchdozen met print van eenhoorns.
€14,99
Retro koffer met print van vintage Wereldkaart. Perfect om mee te nemen op reis, naar 't werk, op school, of gewoon tijdens het flaneren door de stad.
€49,99
Cool zakflesje met design van een vintage wereldkaart.
€14,99
Nooit nog een lege gsm-batterij in de wagen. Deze exotische oplader in de vorm van een cactus is speciaal ontworpen voor in de wagen (via de sigaretten-aansteker). Met 3 USB-poorten. Kan 3 smartphones of 1 smartphone + 1 tablet tegelijkertijd opladen.
€9,99
Festivals, campings, vakantie, terrasjes.... mobiele opladers zijn handig voor elke situatie. Deze 'powerbank' is nog mooi ook.
€12,50

Stuff om te dragen of mee op stap te gaan: draagtassen, reiszakken, juwelen, portefeuilles, toilettassen,...   

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x