test banner

Download de gratis Axeswar-app en krijg een vette cadeaubon

Download de gratis Axeswar-app en krijg een vette cadeaubon

Voor een optimale 'mobile shopping'-ervaring kan je niet meer om de Axeswar-app heen. De app biedt maximaal gebruiksgemak op je smartphone. Bovendien voegen we bij je eerste bestelling via de app een vette cadeaubon toe!

Axeswar Design = fysieke winkel + webshop + app

Axeswar Design is het alle drie in één: een echte winkel in Gent (België), een webshop met levering in 30 landen, en een app die altijd klaarstaat op je smartphone.

 

Een korte historiek:
- Axeswar Design zag het levenslicht in 1995. Als specialist in design-accessoires die je huis en hart veroveren werd de winkel al snel een begrip in Gent en omstreken.

- Het eerste winkelpand, toen nog aan het oude justitiepaleis in Gent, was na 15 jaar volledig uitgeleefd, waardoor Axeswar Design in 2011 verhuisde. Je vindt de winkel nu in de hippe Sint-Pietersnieuwstraat nr. 12 te Gent, midden in de studentenwijk, op 100 meter van kunstencentrum Vooruit.

- Niet veel later, in 2012, werd de website www.AxeswarDesign.be omgevormd tot een volwaardige webshop, met leveringen in heel België en Nederland. De webshop werd vervolgens drietalig (NL, ENG, FR) en levert inmiddels aan 30 landen.

- Begin 2018 lanceerde Axeswar Design dan een eigen app, voorlopig enkel in het nederlands. De app zorgt voor een optimale mobile shopping ervaring op je smartphone. 

Voordelen van de Axeswar-app

De app is gratis te downloaden via de Appstore van Apple (voor iPhone) en via Google Play (voor Android-telefoons).

Voordelen van de app zijn:

- welkomstgeschenk van €5, €10, €25, €40,...

- snel scrollen door 1000 Axeswaartjes

- gemakkelijk filteren

- als eerste nieuwe producten ontdekken

- altijd en overal originele cadeau-ideeën opdoen

- optimale mobile shopping-ervaring

- eenvoudige check-out

- exclusieve aanbiedingen via notificatie meldingen

 

Gratis cadeaubon bij je 1ste app-order

Iedereen die de Axeswar-app downloadt, kan genieten van een mooi welkomstgeschenk. Bij de eerste bestelling via de app voegen we immers een Axeswar-cadeaubon toe aan je pakketje.


Zo geniet je ervan:

1. download de Axeswar-app via de Appstore of Google Play

2. plaats je eerste bestelling via de app

3. per aankoopschijf van €25 steken we een cadeaubon van €5 bij je order*

(je zal dit niet zien verschijnen tijdens het bestelproces maar wees gerust, de cadeaubon zal fysiek in je bezorgpakket zitten)

 

* De cadeauobon is zonder beperking 1 jaar geldig. Hij kan gebruikt worden in de Axeswar-shop te Gent, via de webshop, of via de app. Deze actie loopt van januari 2018 tot en met december 2018 en is niet cumuleerbaar met andere acties, voordelen of kortingen.

 

Download hieronder de iOS-app (iPhone):

Download hieronder de Android-app (Android-phones):

   

 

 

 

 

  

Reacties

  1. An Celie An Celie

    In het begin was het wel even wennen aan de Axeswar app, maar nu ik hem gewoon ben doe ik alles via de app. Ik ben dus fan ;)

  2. Geert Vanpamel Geert Vanpamel

    Zonet gedownload en ziet er proper uit. Binnenkort plaats ik mijn eerste order via de app. Zit de bon er dan direct bij?

  3. Iris Degryse Iris Degryse

    Staat al een tijdje op mijn iPhone en ben er heel tevereden mee. Werkt goed en altijd plezant om even te kijken wat jullie weer allemaal aan nieuwe spullen hebben. Doe zo verder!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden