test banner

Lokaal winkelen is goud waard - Letterlijk!

Lokaal winkelen is goud waard - Letterlijk!

JOYN, dat is 1 klantenkaart of -app voor meer dan 25.000 beloningen bij niet minder dan 7.500 handelaars. Bij JOYN vinden ze dat lokaal shoppen goud waard is. Daarom pakte JOYN in het najaar van 2017 uit met een geweldige actie 'De Gouden Zaak' waarbij dagelijks een goudstaaf te winnen viel.

Joyn pakte uit met een opmerkelijke nationale campagne

Scannen. Sparen. Scoren. Je zou het na de campagne niet meer uit je hoofd mogen krijgen. Je zag het verschijnen op televisiezenders, websites, in kranten en tijdschriften.

Met één simpele beweging scan je als klant met je Joyn-app (vroeger Qustomer) al bij meer dan 7.500 lokale handelaars meer dan 25.000 beloningen bij mekaar. Zo ook bij Axeswar Design in Gent.

Elke dag was een kans op goud

Maar tijdens de campagne (van 30 oktober t.e.m. 30 november 2017) deed Joyn iets extra. Want bij Joyn vinden ze dat lokaal shoppen goud waard is. Daarom gaf elke scan jou als klant een maand lang de kans om goud te winnen.

Dagelijks werd via JOYN een goudstaaf t.w.v. 1.000 euro verloot. Elke dag, een maand lang. En daar bovenop was er nog een super hoofdprijs, namelijk een mega goudstaaf t.w.v. 17.500 euro

De Gouden Zaak van de dag

Deed een klant van Axeswar Design de winnende scan bij Axeswar Design Gent? We hadden het gehoopt, want dan had die een goudstaaf van €1.000 gewonnen, en dan was Axeswar Design dé Gouden Zaak van de dag geworden. Maar helaas, ondanks duizenden scans zat er geen winnaar bij onze klanten dit keer. Wat ze wél op zak hadden, waren veel extra Joyn-punten en die leveren vroeg of laat altijd een mooie prijs op!  

De Joyn-app nog niet gedownload? 
Dat kan hier voor iOS-toestellen (iPhone) of hier voor Android-toestellen.

 

 

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden