test banner

Lokaal winkelen is goud waard - Letterlijk!

Lokaal winkelen is goud waard - Letterlijk!

JOYN, dat is 1 klantenkaart of -app voor meer dan 25.000 beloningen bij niet minder dan 6.000 handelaars. Bij JOYN vinden ze dat lokaal shoppen goud waard is. Daarom pakt JOYN uit met een geweldige actie 'De Gouden Zaak' waarbij dagelijks een goudstaaf te winnen valt.

Joyn pakt uit met een nationale campagne

Scannen. Sparen. Scoren. Je krijgt het binnenkort niet meer uit je hoofd. Je zult het zien verschijnen op televisiezenders, websites, in kranten en tijdschriften.

Met één simpele beweging scan je als klant met je Joyn-app (vroeger Qustomer) al bij meer dan 7.500 lokale handelaars meer dan 25.000 beloningen bij mekaar. Zo ook bij Axeswar Design in Gent.

Maak elke dag kans op goud

Maar tijdens de campagne (van 30 oktober t.e.m. 30 november 2017) doet Joyn iets extra. Want bij Joyn vinden ze dat lokaal shoppen goud waard is. Daarom geeft elke scan jou als klant een maand lang de kans om goud te winnen.

Dagelijks verloten we via JOYN een goudstaaf t.w.v. 1.000 euro. Elke dag, een maand lang. En daar bovenop is er nog een super hoofdprijs, namelijk een mega goudstaaf t.w.v. 17.500 euro. We wachten vol spanning af wie die in de wacht zal slepen.

Wie wordt de Gouden Zaak van de dag?

Doe jij als klant de winnende scan bij Axeswar Design Gent? We hopen het, want dan win jij een goudstaaf van €1.000, en dan is Axeswar Design dé Gouden Zaak van de dag. Kom dus zoveel mogelijk je Joyn-app scannen, want elke scan betekent een kans op het goud!

De Joyn-app nog niet gedownload? 
Dat kan hier voor iOS-toestellen (iPhone) of hier voor Android-toestellen.

 

 

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden