Kado & Gadget

Sorteer op:

Beker met print 'Kopman'.
€11,99
Beker met print 'Kopvrouw'.
€11,99
Beker met print op voorkant 'In A Top Mood en op achterkant 'In A Bottom Mood'.
€11,99
Drankbeker voor koffie, thee of andere warme dranken. Met print 'Pama In Zombie Modus' + op achterkant 'gun-me-even-wat-rust'. Origineel cadeau voor elke papa die soms wat rust verdiend heeft.
€11,99
Drankbeker voor koffie, thee of andere warme dranken. Met print 'Mama In Zombie Modus' + op achterkant 'gun-me-even-wat-rust'. Origineel cadeau voor elke mama die soms wat rust verdiend heeft.
€11,99
Koffie-mok met 'Snelle Mokke'-print.
€11,99
Beker met de bekende Gentse uitdrukking 'Nie Neute Nie Pleuje'. Een absolute must have voor elke Gentenaar of Gent-lover.
€11,99
Koffiemug of theemug. Met print '9000 Gent'. Onmisbaar voor de ware liefhebber van negenduust Gent.
€11,99
Mug voor koffie, thee of andere warme dranken. Met print 'Geboren in 9000'. Perfecte drinkbeker voor al wie geboren is in 9000 Gent, de coolste stad van Vlaanderen.
€11,99
Drankbeker voor koffie, thee of andere warme dranken. Met print 'Stekezot van 9000'. Perfecte mug voor al wie gek is van 9000 Gent, de tofste stad van België.
€11,99
Drankbeker voor koffie, thee of andere warme dranken. Met print 'Trotse Inwoner van 9000'. Elke blije inwoner van 9000 Gent zou er verplicht eentje in huis moeten hebben.
€11,99
Drankbeker voor koffie, thee of ander lekker warms. Elke student in 9000 Gent zou er verplicht eentje op zijn kot of studeerkamer moeten hebben staan.
€11,99
Originele rookmelder in de vorm van een uiltje. Vrolijkt elk interieur op, en zeker de kinderkamer. Door middel van de bijgeleverde tape en bevestigingsmaterialen is Mr. Uil eenvoudig aan de wand of plafond op te hangen.
€29,99
Eindelijk een origineel vormgegeven rookmelder in plaats van een saaie, ronde witte plak. Deze kreeg het design van een vogelhuisje met een dakje in echt hout. Hij past in elk modern interieur en mag op de wand worden gemonteerd.
€34,99
Decoratieve pinguïn in zilver die bovendien ook dienst kan doen als spaarpot. Sparen wordt weer plezant!
€29,99
Decoratieve spaarpot, vormgegeven als een Bambi hertje van goud. Sparen wordt weer plezant!
€34,99
Bottle Light 'Fibre Optic' tovert elke lege fles om tot een mooie sfeerlamp met een gezellige, warme gloed. Steek de glasvezel in de fles en sluit af met de dop. De Bottle Light 'Fibre Optic' is USB-oplaadbaar.
€17,50
Een lekkere fles wijn openen is altijd een mooi moment. Met de Unicorn wijnflesopener van Kikkerland voeg je nog wat extra magie toe. De spiraalvormige draad zit precies op de plek waar de hoorn van de eenhoorn zit.
€8,99
Decoratieve waszak met Warpaint-print. Voor al je vuile was blijft deze waszak handig openstaan. Hij beschikt ook over twee handvaten voor gemakkelijk transport richting wasmachine.
€15,99
Linnenzak met mooie veren-print. Voor al je vuile was blijft deze waszak handig openstaan. Hij beschikt ook over twee handvaten voor gemakkelijk transport richting wasmachine.
€15,99
Linnenzak met print van sympathiek beertje. Voor al je vuile was blijft deze waszak handig openstaan. Hij beschikt ook over twee handvaten voor gemakkelijk transport richting wasmachine.
€15,99
Brooddoos met toffe print van een gekke vogel. Door het deksel om te draaien wordt de doos 2 cm dieper.
€7,50
Brooddoos met toffe print van een jong katje. Door het deksel om te draaien wordt de doos 2 cm dieper.
€7,50
Neem je je lunch mee naar school of werk? Dan is een brooddoos of lunchbox veel ecologischer dan aluminiumpapier. Deze valt op door z'n leuke aapjes-print en tekst 'I'm a hungry monkey'. Door het deksel te draaien, maak je de doos 2 cm dieper.
€7,50

Jezelf of je vrienden verwennen met originele cadeaus of verrassende geschenken? 
Op zoek naar de ultieme kadotip?

Om te scoren met een geslaagd geschenk of leuke gadget ben je hier aan het juiste adres. 
De meest populaire geschenkideeën en coole gadgets voor jou op een rijtje gezet!

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x