Kado & Gadget

Sorteer op:

Koffie-mok met Gentse dialect-print: 'Ket Gat'.
€11,99
Eetbordje met unicorn prints. Perfect om flinke kindjes hun bordje volledig leeg te laten eten, inclusief alle groentjes. De eenhoorn zal hen belonen!
€12,50
De Sonny Angels vieren Valentijn met een nieuwe limited edition: de Valentine's Day Series 2018. De vier nieuwe gelukspoppetjes zien er weer superlief uit, klaar om geluk uit te strooien. Wie extra geluk heeft, treft een secret Valentine Sonny Angel aan.
€9,50
Set van 4 magnetische glasonderzetters die samen het woord LOVE vormen. Een lief cadeautje voor wie je graag ziet, bijvoorbeeld voor Valentijn of gewoon zomaar, uit liefde. Verras hem of haar en bevestig ze onaangekondigd op de frigo!
€17,99
Geef je foto's op een originele manier weer: wijs het emoticon dat je verkiest toe aan elke foto. De fotohouder bestaat uit een 150 cm lange staalkabel, plus 6 magnetische emoticons om de foto's op de gewenste hoogte te bevestigen.
€10,99
Laat je favoriete foto's op een originele manier schitteren met deze magnetische fotohouder, bv op de koelkastdeur. De drie houten vogeltjes hebben ook een magneet, zodat je foto's makkelijk aan de staaf kan bevestigen.
€14,99
Altijd en overal zal deze krab jou een helpende klauw lenen. In zijn stevige beukenhouten schelp zitten tal van handige roestvrij stalen hulpmiddelen verscholen, zoals een minischaar, flesopener, schroevendraaier, blikopener, minimes,..
€19,99
Voeg wat extra pit toe aan je woon- of werkruimte. Deze Mini LED's zitten in een transparante plexi behuizing en bevatten 3 verwisselbare quotes: 'Shine bright', 'Be awesome today' en 'Make it happen'. Schuif ze in de box volgens je eigen stemming.
€17,50
'On the go'-drankflesje met de bekende quote van Tyrion Lannister (Game Of Thrones): "I Drink & I Know Things". Het zakflesje is voorzien van een vastzittende dop zodat het deksel nooit verloren gaat.
€17,99
Magische penhouder in de vorm van een mythische eenhoorn, waarbij de pen de hoorn vormt. Hij doet tevens prima dienst als presse-papier.
€19,99
Prettige poster voor de kinderkamer, met voor elke letter van het alfabet een bijhorende tekening. Ken jij heel het alfabet al? Zeg het dan van Z tot A! Eenvoudig in te lijsten, of anderzijds mooi aan de muur met een paar stukjes tape.
Lijst niet inbegr
€24,99
Dit lief en snoezig LED Nachtlampje in de vorm van een schattig konijntje zorgt voor de ideale sfeer op de kinderkamer, vlak voor het slapen gaan. Inclusief slimme timer optie waardoor het lampje automatisch uitschakelt na 15 minuten.
€12,99
Koffie-mok met dialect-print: 'Tes Van Lek Me Liptje'.
€11,99
Koffie-mok met Gentse dialect-print: 'Tsiepmuile'.
€11,99
Koffie-mok met Gentse dialect-print: 'Iete Mokke'
€11,99
Koffie-mok met Gentse dialect-print: 'Santé Mijn Ratse'
€11,99
Koffie-mok met Gentse dialect-print: 'Ket Oan Mijn Kluute'
€11,99
Koffie-mok met Gentse dialect-print: 'Ke Dust'.
€11,99
Koffie-mok met Gentse dialect-print: 'Ke Gien Goeste'.
€11,99
Koffie-mok met Gentse dialect-print: 'Ui Moile Is Gelijk Uuflakke'.
€11,99
Koffie-mok met Gentse dialect-print: 'Vree Wijs'
€11,99
Iedereen is gek van de magie die de Eenhoorn uitstraalt. Stel je dus eens voor wat dat geeft als je als kind op eentje kan gaan zitten... Hop, hop, hop, dolle pret op de Unicorn Hopper!
€39,99
Koffie-mok met dialect-print: 'Schuune Mokke'.
€11,99
Koffie-mok met dialect-print: 'Wijze Gast'.
€11,99

Jezelf of je vrienden verwennen met originele cadeaus of verrassende geschenken? 
Op zoek naar de ultieme kadotip?

Om te scoren met een geslaagd geschenk of leuke gadget ben je hier aan het juiste adres. 
De meest populaire geschenkideeën en coole gadgets voor jou op een rijtje gezet!

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x