Kado & Gadget

Sorteer op:

Badmat in de vorm van een smakelijke perzik. De mat is onderaan voorzien van een anti-slip laag.
€12,50
Deurmat in de vorm van sensueel rode, volle lippen. Vervaardigd uit kwalitatief kokos/PVC.
€21,99
Altijd een beetje een reisgevoel wanneer je thuiskomt of het huis verlaat: 'Arrivals' bij het binnenkomen, 'Departures' wanneer je de deur uitgaat. Kwalitatieve kokos/PVC-deurmat van Fisura in zwart met mosterdgele achtergrond.
€19,99
Geweldig is dit, zowel voor alle lieve katten als voor hun liefhebbende baasjes. Echte 'cat people' kunnen voortaan zélf hun eigen poezensnoepjes maken voor hun lieveling. Cat Treats bestaat uit een receptenboekje, 3 cookie cutters en een opbergzakje.
€9,99
Doosje in de vorm van een poezengezicht, gevuld met 100 kaartjes met kat gerelateerde grapjes. Ben jij een poezenpersoon? Dan zal je deze 100 Cat Jokes zeker kunnen smaken, zoals "What's a cat's favorite movie? The sound of meow-sic".
€7,99
Plat multitool gereedschap in de vorm van een auto. Past perfect in je portefeuille. Omvat 11 functies, zoals positiesleutels, zaagblad, mes, flesopener, blikopener, liniaal, vlinderschroefsleutel,... Met handig sleutelhangergat.
€4,99
Dit handige, compacte leeslampje is de perfecte leeshulp op reis. Klik het eenvoudigweg in de kaft van je boek en ontvouw het. Het LED-lampje gaat automatisch aan om je pagina te verlichten. Inclusief 2 x AG3 batterijen.
€7,50
Set van 6 magneetjes in de vorm van 6 lachende kakjes-emoji's. Sterke magneten, geen sterke geur!
€12,50
Grappig op je bureau, deze potloodslijper geïnspireerd door De Denker van Auguste Rodin. In de vorm van een man die zijn kin op zijn hand laat rusten, diep in filosofisch inzicht. Laat zijn gebaar je inspireren om je te concentreren en goed door te werk
€12,50
Stylistische vogel, meer bepaald een valk, uit hout gesneden. Een natuurlijk, decoratief houten beeldje dat zorgt voor een originele versiering in huis.
€34,99
Stylistische vogel, meer bepaald een valk, uit hout gesneden. Een natuurlijk, decoratief houten beeldje dat zorgt voor een originele versiering in huis.
€19,99
Stylistische vogel, meer bepaald een valk, uit hout gesneden. Een natuurlijk, decoratief houten beeldje dat zorgt voor een originele versiering in huis.
€4,99
Mok voor koffie, thee of andere warme dranken. Ideaal om duidelijk te maken dat ze jou allemaal even moeten gerust laten...
€11,99
Mok voor koffie, thee of andere warme dranken. Ideaal voor als het allemaal wat teveel wordt rondom jou...
€11,99
Mok voor koffie, thee of andere warme dranken. Met Gentse dialect-print 'Iete Poeze'.
€11,99
Mok voor koffie, thee of andere warme dranken. Ideaal voor gebruik in het fijne gezelschap van een West-Vlaming met gevoel voor humor ;-)
€11,99
Cute of supercute? Plaats deze mini egel bloempot van keramiek op de vensterbank met een mooi plantje erin. Zo geniet je elke dag van een grappig en blij makend tafereeltje. Of geef 'm cadeau en tover een grote lach op iemands gezicht.
€9,99
Cute of supercute? Plaats deze lama bloempot van keramiek op de vensterbank met een mooi plantje erin. Zo geniet je elke dag van een grappig en blij makend tafereeltje. Of geef 'm cadeau en tover een grote lach op iemands gezicht.
€14,99
Voor de liefhebbers van een beetje zwarte humor: spaar je geld in een doodshoofd en neem het zo lekker mee je graf in. Deze spaarpot in de vorm van een pikzwarte schedel uit hoogwaardig keramiek, zal zeker opvallen in je interieur.
€12,50
Laat Nijntje mee aanschuiven aan tafel of op het kinderfeestje. Met deze set van 20 servetten met vrolijke Nijntje-opdruk zal iedereen een servetje willen bemachtingen en extra proper eten.
€3,99
Laat Nijntje mee aanschuiven aan tafel of op het kinderfeestje. Met deze servethouder in de vorm van Nijntje zal iedereen een servetje willen bemachtingen en extra proper eten.
€19,99
Da's genieten, met dit leuke theelichthoudertje van Nijntje. Wanneer het kaarsje onderaan brandt, zal door de warmte de bovenkant van de houder beginnen draaien, waardoor Nijntje begint te bewegen.
€9,99
Met Nijntje mee aan tafel wordt het allemaal nóg gezelliger! Wijnstop gemaakt uit kurk, met keramieken wit Nijntje als versiering.
€12,50
De eerste kinderboekjes, die houd je ordelijk bij mekaar met de hulp van Nijntje, de allergrootste kindervriend uit de lage landen. De Nijntje boekensteun bestaat uit een set van 2 metalen Nijntjes en vrolijkt meteen de kinderkamer op.
€19,99

Jezelf of je vrienden verwennen met originele cadeaus of verrassende geschenken? 
Op zoek naar de ultieme kadotip?

Om te scoren met een geslaagd geschenk of leuke gadget ben je hier aan het juiste adres. 
De meest populaire geschenkideeën en coole gadgets voor jou op een rijtje gezet!

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x