Kado & Gadget

Sorteer op:

Ventje Gino reist met je mee in de wagen en zorgt daar voor een heerlijke, frisse geur. Gemakkelijk vast te clippen aan het rooster van de verwarming/airco. Het voorwiel is tevens een muntje dat past in de boodschappenkar van de supermarkt.
€6,99
Hét cadeau voor de ware bierliefhebber! Kras de 42 soorten bier weg terwijl je ze probeert, en verzamel weetjes over de smaakprofielen en bierglazen.
€21,99
Bladwijzer in de vorm van een dappere astronaut. De Spacemark astronaut gaat waar anderen nooit eerder durfden te gaan en landt eenvoudig tussen de pagina's van je boek. Zo bespaar je tijd om meteen verder te kunnen lezen waar je gestopt was.
€8,99
Kook, serveer en bewaar eieren op de coolste manier! Deze kleine pinguïnkolonie kan tot 6 eieren samenhouden in je koelkast of in de pan tijdens het koken. Het handvat zal altijd koel blijven om veilig de eieren uit het kokende water te halen.
€19,99
Set van 5 sterke magneetjes in de vorm van schattige panda beertjes. Gebruik de panda's om je tekeningen, briefjes en foto’s te bevestigen op gelijk welk metalen oppervlak zoals een koelkast of een magneetbord.
€9,99
Set van 5 sterke magneetjes in de vorm van grijze ezeltjes. Gebruik de ezeltjes om je tekeningen, briefjes en foto’s te bevestigen op gelijk welk metalen oppervlak zoals een koelkast of een magneetbord.
€9,99
Droombol met een gouden neushoorn erin. Schudden en hij begint extra te schitteren.
€14,99
Set van 4 sterke magneetjes in de vorm van grappige luiaards. Gebruik de luiaards om je tekeningen, briefjes en foto’s te bevestigen op gelijk welk metalen oppervlak zoals een koelkast of een magneetbord.
€9,99
Droombol met een gouden leeuw erin. Even schudden en hij begint extra te schitteren.
€14,99
Droombol met een gouden aap erin. Even schudden en hij begint extra te schitteren.
€14,99
'Hoe oud ben je écht?' is een hilarisch en onthullend spel met meer dan 300 vermakelijke vragen, speciaal samengesteld om je ware leeftijd te ontdekken, ongeacht wat er op je identiteitskaart staat. Het perfecte verjaardagscadeau!
€19,99
Diertje in de vorm van een aap, om in een plant te hangen. Grappig, origineel en altijd FUN als iemand 'm plots opmerkt.
€6,50
Diertje in de vorm van een kikker, om in een plant te hangen. Grappig, origineel en altijd FUN als iemand 'm plots opmerkt.
€6,50
Diertje in de vorm van een koala, om in een plant te hangen. Grappig, origineel en altijd FUN als iemand 'm plots opmerkt.
€6,50
Diertje in de vorm van een luiaard, om in een plant te hangen. Grappig, origineel en altijd dikke FUN als iemand 'm plots opmerkt.
€6,50
Diertje in de vorm van een kameleon, om in een plant te hangen. Grappig, origineel en altijd dikke FUN als iemand 'm plots opmerkt.
€6,50
Diertje in de vorm van een orang-oetang, om in een plant te hangen. Grappig, origineel en altijd dikke FUN als iemand 'm plots opmerkt.
€6,50
Klok in de vorm van een verstelbaar ventje. Deze sympathieke houten metgezel houdt u elke dag gezelschap en herinnert u tegelijkertijd aan een essentieel deel van ons leven: de tijd.
€59,99
De enige beker voor de échte winnaar. Wie uit dit glas drinkt, mag zichzelf Champion noemen. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!
€12,50
Fleur je muren op met colibri vogeltjes. Set van 9, gemakkelijk op te hangen mbv een kleeflaagje (inclusief). Eenvoudig en vlekkeloos te verwijderen. Hang ze op volgens eigen creativiteit, allemaal bij elkaar of op meerdere plekken verspreid.
€9,99
Boek- en bladwijzer in de vorm van een vogeltje. Vind gemakkelijk het boek dat je aan het lezen bent, én vind gemakkelijk de bladzijde waar je gebleven was.
€4,99
Thee-infuser in de vorm van een witte ijsbeer die tijdens het trekken van de thee schattig over de rand van je glas of beker komt kijken.
€9,99
Thee-infuser in de vorm van een hondje. Onderaan het hondje hangt een metalen theereservoir. Na het trekken van de thee plaats je het hondje opnieuw op zijn emmer.
€9,99
Fleur je muren op met bloemen. Set van 9 tulpen. Gemakkelijk op te hangen mbv een kleeflaagje (inclusief). Eenvoudig en vlekkeloos te verwijderen. Hang ze op volgens eigen creativiteit, allemaal bij elkaar of op meerdere plekken verspreid.
€9,99

Jezelf of je vrienden verwennen met originele cadeaus of verrassende geschenken? 
Op zoek naar de ultieme kadotip?

Om te scoren met een geslaagd geschenk of leuke gadget ben je hier aan het juiste adres. 
De meest populaire geschenkideeën en coole gadgets voor jou op een rijtje gezet!

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x