Retro Design

Sorteer op:

Neon lamp in de vorm van een elegante roze flamingo. Deze grote versie werkt met bijgeleverde adapter en is dimbaar voor het perfecte licht bij het juiste moment.
€59,99
Schitterende retro neon lamp in de vorm van een cactus. Geeft je leefruimte een instant boost! Deze grote versie werkt met bijgeleverde adapter en is dimbaar, voor het perfecte licht bij het juiste moment.
€59,99
Wat een neon lamp doet met je interieur? Opvallen en iedereen verbazen! Zeker deze grote neon verlichting in de vorm van een tropische toekan zal scoren. Werkt met bijgeleverde adapter en is dimbaar voor het perfecte licht bij het juiste moment.
€59,99
Decoratieve retro wereldkaart voor aan de wand, met zicht op de hele wereld.
€34,99
Neon lamp in de vorm van een flamingo. Een originele en opvallende blikvanger in elk interieur. Deze kleine versie werkt met bijgeleverde usb-kabel of met 4 AAA-batterijen (excl).
€29,99
Personaliseer je woonruimte en breng sfeer met deze neon lamp in de vorm van een kleurrijke regenboog. Werkt met bijgeleverde adapter en bevat een dimschakelaar voor het perfecte licht bij het juiste moment.
€59,99
Neon lamp in de vorm van een regenboog. Deze kleine versie werkt met bijgeleverde usb-kabel of met 4 x AAA-batterij (excl).
€29,99
Verras je partner, vrienden of bezoekers met gepersonaliseerde boodschappen. Grappig of functioneel. De mogelijkheden met dit old school vintage letterbord zijn onbeperkt. Zwarte versie met 286 witte letters en nummers inbegrepen.
€59,99
Neon verlichting in de vorm van een kleurrijke toekan. Een origineel en opvallend accent in elk interieur. Deze kleine versie werkt met bijgeleverde usb-kabel of met 4 AAA-batterijen (excl).
€29,99
Verras je partner, vrienden of bezoekers met gepersonaliseerde boodschappen. Grappig of functioneel. De mogelijkheden met dit old school vintage letterbord zijn onbeperkt. Witte versie met 286 zwarte letters en nummers inbegrepen.
€59,99
Sale
Sixties geïnspireerde staande lamp. Niet alleen het design, met de halve koepel, maar ook de oranje kleur zorgen voor een instant retro effect. Liefhebbers van vintage design zullen met deze vloerlamp helemaal aan hun trekken komen.
€239,00 €119,50
Decoratieve retro wandkaart met afbeelding van het periodiek systeem.
€39,99
Retro alarmklokje van Karlsson Clocks. De klassieke bel staat garant voor een duidelijk hoorbaar belgerinkel waar zelfs de diepste langslaper van zal wakker worden.
€19,99
Retro aperitiefset bestaande uit 4 schaaltjes en één houder voor aperitiefstokjes. Gestapeld vormen ze een wijnfles.
€39,99
Deze klassieke Amerikaanse betaaltelefoon werd gebruikt van de jaren '50 tot '65. Hij hing toen in café's, hotels en andere plaatsen waar veel volk kwam. In deze authentieke replica-versie is de inworp van munten niet meer nodig om te bellen.
€119,00
Decoratieve vintage wereldkaart die de sfeer van oude klaslokalen terug oproept.
€37,99
Terug van weggeweest, de echte jaren '60 lavalampen. Deze is wit gekleurd. De bewegende lavabubbels zijn geel en zorgen voor een fascinerend kijkspektakel.
€29,99
Retro neon lamp in de vorm van een cactus. Een origineel en opvallend accent in elk interieur. Deze kleine versie werkt met bijgeleverde usb-kabel of met 4 AAA-batterijen (excl).
€29,99
Groot aanbod coasters met retroprint en hilarische retro humour statements. Per set van 4 verschillende coasters.
€12,50
Betoverend mooi alarmklokje uit de retro-doos. De wijzers van deze wekker zijn bovendien glow in the dark.
€14,99
Magnetisch wandklokje met retro look. Handig overal te bevestigen op ijzeren ondergrond.
€12,50
Retro staande lamp met 2 wendbare bollen.  Ideaal als combinatie sfeerlamp + leeslamp + deco lamp.
€149,00
Retro alarmklokje van Karlsson Clocks. De klassieke bel staat garant voor een duidelijk hoorbaar belgerinkel waar zelfs de diepste langslaper van zal wakker worden.
€19,99
Retro aperitiefset bestaande uit 4 schaaltjes en één houder voor aperitiefstokjes. Gestapeld vormen ze een wijnfles.
€39,99

Objecten met een onweerstaanbaar retrogevoel of vintage look

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x