Cadeau & Gadget

Sorteer op:

Wie graag boeken leest en houdt van literatuur zal zeker gecharmeerd zijn door dit dubbele boekensteun van het designmerk Balvi. Het boekensteun is vormgegeven als een houten wereldbol.
€45,00
Boek Crush bladwijzer met grappig mannetje dat verpletterd wordt door het boek.
€7,50
Stoer kaartenrek waarin je vanalles kwijt kan. Stel je grappigste vakantie- of verjaardagskaarten tentoon of vul het wandrek met je dierbaarste foto's. Het rek is gemaakt van staal en bevat 19 vakjes, afwisselend horizontaal en verticaal.
€79,00
Een bar accessoire dat mag getoond en gezien worden. De Tipsy flesopener is zowel decoratief als functioneel. Als een elegante stalen vogel balanceert de flesopener op zijn eigen stand (inclusief) of op eender welk randvlak.
€24,99
Elegante goudkleurige juwelenhouder die weet te bekoren door zijn sierlijke vernuft en klassevolle afwerking in glas en messing. Een juwelenboom die alle sieraden stijlvol bij elkaar houdt en op prachtige wijze etaleert binnen elke interieurstijl.
€29,99
Met de EXHIBIT van Umbra hang je gemakkelijk meerdere fotokaders tegelijk aan de muur. Het unieke design is voorzien van meerdere fotohouders waardoor de 'boorschade' in de wand tot een absoluut minimum wordt beperkt.
€59,99
Wie graag boeken leest en houdt van literatuur zal zeker gecharmeerd zijn door deze boekensteun van designmerk Balvi. De boekensteun is vormgegeven als een man die een krant leest.
€12,50
Deurmat voor de ware kattenliefhebber. De mat is uitgesneden in de vorm van een rustende poes, alsof ze aan de deur zit te wachten op je thuiskomst.
€17,50
Wekelijks de plantjes gieten? Met deze bamboe plantengieter in de vorm van een toekan wordt het een quality time momentje.
€14,99
De trendy Must-Have voor 365 dagen per jaar. Stijlvolle drinkfles voor tijdens het sporten, picknicken of op weg naar het werk. Of het nu gaat om warme of koude dranken, de Marino drinkfles is je perfecte metgezel voor dorst onderweg.
€21,99
De trendy Must-Have voor 365 dagen per jaar. Stijlvolle drinkfles voor tijdens het sporten, picknicken of op weg naar het werk. Of het nu gaat om warme of koude dranken, de Selva drinkfles is je perfecte metgezel voor dorst onderweg.
€21,99
De trendy Must-Have voor 365 dagen per jaar. Stijlvolle drinkfles voor tijdens het sporten, picknicken of op weg naar het werk. Of het nu gaat om warme of koude dranken, de Silka drinkfles is je perfecte metgezel voor dorst onderweg.
€21,99
Alle koffiecapsules mooi gesorteerd op kleur, daar word je helemaal blij van! Deze koffiecapsulehouder kan 40 capsules bewaren en is eenvoudig opnieuw te vullen. Eenvoudig en stijlvol japans design van Yamazaki.
€44,99
Met een eindeloos herbruikbare LOQI op zak kan je neen zeggen tegen overbodige plastic zakken. De National Geographic serie is helemaal 'Your companion for magical moments'! INFORMEER VOORAF VOOR SPECIFIEKE DESIGNS!
€11,99
Beker voor koffie of thee met opdruk in Gents dialect: Tschoap Es De Preut Af (doodmoe zijn na hard labeur). Verklaring: wanneer een schaap geschoren wordt, is het laatste wat geschoren wordt, de omtrek van de preut (vagina).
€11,99
Beker voor koffie of thee, met opdruk in Gents dialect: 'Ge Zaa Maan Loetse' (je bent mijn dikke vriendin).
€11,99
Deze keer heeft die speelse kat geen muis ingeslikt, maar een vis. En het dringt door, het dringt door! Wat nu? Nu hoef je alleen nog maar de kat bij haar staart te pakken en te genieten van een lekker kopje thee.
€9,99
Decoratieve stormwolk om het weer te voorspellen. Voorspel het weer zoals Admiraal Fitzroy deed op zijn klassieke reis met Charles Darwin, aan boord van de HMS Beagle.
€29,99
Stijlvolle en kwalitatieve lunchdoos van Donkey Products met Lucky Cat afbeelding. De lunchbox bevat een handig tussenstuk voor compartimentering en het deksel kan dienst doen als snijplank. In de elastiek is ruimte voor bestek (niet inbegrepen).
€24,99
Mooi afgewerkte, extra large droombol van Donkey Products, in de vorm van een coole retro robot. Even schudden en je maakt hem super blij met de dwarrelende goudvlokken in zijn astronautenhelm.
€70,00
Keramische bloempot in de vorm van een knalgele onderzeeër. Geler dan dit zal een yellow submarine nooit zijn!
€19,99
Keramisch mini bloempotje in de vorm van een knalgele onderzeeër. Geler dan dit zal een yellow submarine nooit zijn!
€9,99
Zeg het op je eigen manier! Dit beeldje met de wereldberoemde symboliek kan gebruikt worden als een decoratief gadget maar ook als presse-papier of zelfs juwelenhouder.
€21,99
Opmerkelijke boekensteun die je boeken er extra mooi bij laat staan! Bestaat uit 2 delen waartussen je favoriete lectuur een bijzonder opvallend plekje zal krijgen. Wij noemen 'm SLURFIE!
€49,99

Jezelf of je vrienden verwennen met originele cadeaus of verrassende geschenken? 
Op zoek naar de ultieme kadotip?

Om te scoren met een geslaagd geschenk of leuke gadget ben je hier aan het juiste adres. 
De meest populaire geschenkideeën en coole gadgets voor jou op een rijtje gezet!

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x