Interieur

Sorteer op:

Alle attributen netjes binnen handbereik voor een zalige douche-beurt zonder ongemakken. De Cubiko van Umbra kan op diverse manieren worden opgehangen zodat hij past binnen elke douchecel.
€34,99
Personaliseer je favoriete muur met deze koperen houder voor 42 foto's, wens- of postkaarten. Inclusief 42 clips en wandbevestiging.
€90,00
Flip klok van Karlsson Clocks in minimalistische houder en uitgepuurd design. De klok kan staan op zichzelf alsook bevestigd worden aan de muur als wandklok.
€120,00
Stijlvol en superhandig design sleutelrekje waar je naast je sleutels ook nog wat ander klein gerief kan in opbergen, zoals briefwisseling, gsm,... Ophangen kan met bijgeleverde supermagneet of met schroeven.
€24,99
Kom niet bij van 't lachen: The Donald die poseert met zijn oranje-rode hoofd in een pink flamingo t-shirt, inclusief gouden neusring, horloge en halsketting. Haal zo'n uniek Donald Trump-schilderij in huis. Het zit in een strakke zwarte houten kader.
€64,99
Alle attributen netjes binnen handbereik voor een zalige douche-beurt zonder ongemakken. De Cubiko van Umbra kan op diverse manieren worden opgehangen zodat hij past binnen elke douchecel.
€34,99
Kunstkader met geschilderd portret van de president van Rusland, Vladimir Putin, in foute Johnny-look. Het zit ingekaderd in een strakke zwarte houten omlijsting.
€64,99
Set van 6 zelfklevende fotoclips die elke wand omtoveren in een steeds wisselende fototentoonstelling. Laat je mooiste herinneringen tot leven komen aan de muur.
€17,50
Breng die onvergetelijke foto momenten thuis weer tot leven, als een stukje interieurdecoratie waar iedereen kan van mee genieten.
€24,99
Handig en decoratief wandrek van Umbra, met onderaan een plankje om je spullen op te zetten. Bovenaan zit er een bloem- of opbergpotje, waardoor dit rek verrassend veelzijdig op diverse plaatsen kan gebruikt worden.
€49,99
Time, date and temperature at the click of your fingers. En dat mag gerust letterlijk genomen worden: knip met je vingers of klap in je handen en de digitale cijfers floepen aan (om na een poosje automatisch weer uit te doven, tenzij anders ingesteld).
€74,99
Decoratieve fotohouder waar je foto's en kaartjes kan hangen aan 2 draden met kleine wasknijpertjes.
€17,50
Flip klok van Karlsson Clocks in minimalistische houder en uitgepuurd design. De klok kan staan op zichzelf alsook bevestigd worden aan de muur als wandklok.
€120,00
Met bamboe afgewerkte flipklok voor plaatsing op rek, tafel, bureau of aan de muur. Elke minuut flippen de cijfers naar de juiste tijd.
€99,00
Wereldkaart in kurk met 12 pushpins. Duid aan waar je al geweest bent of waar je nog heen wil. Of prik herinneringsskaartjes of -foto's op de juiste plaatsen.
€24,99
Handig en decoratief wandrekje van Umbra, waar bovendien een bloem- of opbergpotje in verwerkt zit. Daardoor kan dit mooie rekje verrassend veelzijdig op diverse plaatsen gebruikt worden.
€39,99
Deze goed uitziende houder voor toiletpapier zorgt ervoor dat het reserve wc-papier er wel degelijk is, zij het stijlvol opgeborgen en niet teveel in het zicht.
€29,99
Knappe foto's zijn er om gezien te worden. Geef je favoriete foto's daarom ook een leven buiten je smartphone. Dit luxueuze houten wandrek van Umbra is voorzien van 5 koorden met 40 mini houten wasknijpertjes waar je je foto's en kaartjes kan aanhangen.
€24,99
Breng wat extra zonneschijn in huis met deze mooie, grote 3D-flamingo. In roze, uiteraard!
€31,99
Trendy klok uit marmer. Een esthetische meerwaarde voor elke muur die nog om 'dat tikkeltje extra' vraagt.
€39,99
Twee ventjes waarvan het lijkt alsof ze de muur of de deur beklimmen. In feite zijn het sympathieke kapstok-mannetjes waarvan hoofd en benen als ophang-haken dienst doen.
€14,99
Bijzonder veelzijdige deco-set waarmee je op diverse manieren je interieur een extra boost kan geven. Je kan de vormen doormidden delen en ophangen aan de muur, met of zonder luchtplantje erin. Of ergens ophangen, neerleggen,...
€29,99
Set van 2 diamantvormige wandvaasjes. Ideaal voor luchtplantjes, kleine cactusjes, vetplantjes,... Maar ook als opbergpotjes voor allerlei kleine spullen zijn ze een mooi en origineel idee aan de wand.
€24,99
Stijlvolle marmer-look wandklok met dubbelgekleurd frame: de bovenste helft in koperkleur, de onderste helft in zwart. Uit de Karlsson Clocks-reeks.
€49,99

Kleinmeubelen en klasse interieurartikelen met een uitgesproken design

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x