FilamentStyle

Sorteer op:

Diamond #8 is de grootste uit de FilamentStyle-reeks. Deze plafondlamp ziet er niet alleen uit als een kostbare diamant, ze geeft even schitterend licht a.d.h.v. de filamentlamp (niet incl). De kabel in textiel heeft een zwarte kleur.
€189,00
Opvallend vormgegeven plafondlamp in koperkleur die dankzij de filamentlamp (niet inclusief) extra mooi schittert als een diamant. De kabel in textiel heeft een zwarte kleur.
€199,00
Sale
Prachtige zwarte lamp in de vorm van een vogelkooi. De kabel in textiel heeft een rode kleur.
De lamp kan staan en wordt in het stopcontact gestoken. Een extra, apart te verkrijgen kabel, tovert deze lamp om in een plafondlamp.
€119,00 €59,50
Sale
Prachtige koperkleurige plafondlamp in de vorm van een diamant. De kabel in textiel heeft een blauwe kleur.
€99,00 €49,50
Sale
Prachtige oranje plafondlamp in de vorm van een diamant. De kabel in textiel heeft een grijze kleur.
€99,00 €49,50

De design verlichting van Filamentstyle valt meteen op door het uitgepuurde design. Strakke lijnen en een minimalistische vormgeving zorgen voor een clean en simpel effect, mooi contrasterend met de soms speelse kleuren waaruit het verlichtingsassortiment is opgebouwd (naast het stijlvolle zwart, goud en koper).  

Filamentstyle werd opgericht door de Luxemburgse designer Laurent Maré. Zijn design lampen worden met de hand vervaardigd en combineren een industriële look met een gevoel van vintage en retro design. Wie zijn creaties reeds zag in levende lijve, zal meteen verkocht zijn.

 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x