Invotis

Sorteer op:

Dat een poes al eens ferm kan krabben, dat wist je al. Maar wist je ook dat ze heel goed zijn in het raspen van kaas en ander lekkers? Deze Meow Kat bewijst het! Een schitterend keuken-idee voor de ware kattenliefhebber.
€9,99
Een glaasje wijn drinken wordt nóg gezelliger met deze katjes op ieders glas. Iedereen houdt gewoon zijn eigen poesje in de gaten, zo gebeuren er geen misverstanden. Een origineel cadeautje voor echte cat lovers. Set van 6 stuks.
€7,50
Super schattige tandenstokerhouder in de vorm van een vogelnest waar een roze vogeltje op zit. De tandenstokers lijken de takjes van het nest te vormen.
€7,50
Goudkleurige spaarpot in de vorm van een doodshoofd.
€14,99
Een geslaagd feestje maak je zelf. Met deze set van 6 poesjes, is dat al een stap in de goede richting.
€9,99
Vaas of plantenhouder in de vorm van een aapje. Vul de apenkop met water en plaats er mooie bloepmen in, of gebruik 'm als cache-pot voor je favoriete plantje.
€31,99
Sale
Handig hulpje om de dooiers en eiwitten te scheiden. Leuk vormgegeven als een poesje.
€7,50 €3,75
Opmerkelijk vrolijke flesopener in de vorm van een kat die zich heerlijk uitrekt. Een lekkere fles wijn ontkurken wordt met dit poesje helemààl onweerstaanbaar.
€12,50
Set van 4 glasonderzetters in de vorm van een schattig poezenkopje.
€7,50

INVOTIS is een Nederlands merk dat zich al sinds 1995 laat opmerken door creatieve en niet alledaagse woonaccessoires, leuke gadgets en originele geschenken.

De producten van INVOTIS kenmerken zich door kwaliteit en een hoog afwerkingsniveau. Ze roepen steeds weer een glimlach op en hebben altijd een unieke twist die hen speciaal maakt.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x