Invotis

Sorteer op:

Maak ijsblokjes in de vorm van een coole dinosaurus.
€7,50
Vaas of plantenhouder in de vorm van een aapje. Vul de apenkop met water en plaats er mooie bloepmen in, of gebruik 'm als cache-pot voor je favoriete plantje.
€29,99
500 ml dubbelwandige koffiebeker met een buitenkant van kurk, die ervoor zorgt dat de koffie warm blijft en je handen niet te heet. Ideaal voor een lekker warme drank, trendy on-the-go. Inclusief afsluitdeksel voor extra wendbaarheid.
€7,50
Maak ijsblokjes in de vorm van gitaren.
€7,50
Zeefje voor thee in de vorm van een kat. Een grappig attribuut voor de liefhebbers van thee of katten of allebei.
€9,99
Handig hulpje om de dooiers en eiwitten te scheiden. Leuk vormgegeven als een poesje.
€7,50
Kurkentrekker die op een sluw vosje lijkt. Inclusief foliesnijder en flesopener.
€12,50
Dienplateau in de vorm van een gitaar. Voor het feestelijk serveren van hapjes en fingerfood tijdens een gezellig onderonsje met familie of vrienden, onder het motto 'Music & Snacks'.
€14,99
Lazy Cat slaapt rustig verder terwijl ze waakt over jouw kabels en deze ordelijk bij mekaar houdt. Met zuignap onderaan zodat de kabels niet schuiven. Mooi werk, dus zó lui is dit katje dan toch ook weer niet...
€7,50
Opmerkelijk vrolijke flesopener in de vorm van een kat die zich heerlijk uitrekt. Een lekkere fles wijn ontkurken wordt met dit poesje helemààl onweerstaanbaar.
€12,50
Set van 4 glasonderzetters in de vorm van een schattig poezenkopje.
€7,50
Dit lieve poesje hangt heerlijk te relaxen in jouw kopje hete thee. Zo kan je als theeliefhebber nog meer genieten van je ontspannende theemoment.
€9,99
Vertederende theelichthouder waarop twee vogeltjes mekaar verliefd aankijken. De 'love birds' lichten op in een cirkelvormige gloed van zodra het theelichtje brandt. Zo zorgen ze overal voor een gezellige sfeer van liefde en geborgenheid.
€7,50
XXL alarmklok in trendy koperen behuizing. Kan staan of hangen, maar zal altijd opvallen, en niet alleen door het wekgeluid dat hij maakt.
€99,00

INVOTIS is een Nederlands merk dat zich al sinds 1995 laat opmerken door creatieve en niet alledaagse woonaccessoires, leuke gadgets en originele geschenken.

De producten van INVOTIS kenmerken zich door kwaliteit en een hoog afwerkingsniveau. Ze roepen steeds weer een glimlach op en hebben altijd een unieke twist die hen speciaal maakt.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x