Invotis

Sorteer op:

Goudkleurige spaarpot in de vorm van een doodshoofd.
€14,99
Toekan die jouw theetje bereidt.
€8,99
Een geslaagd feestje maak je zelf. Met deze set van 6 katjes, is dat al een stap in de goede richting.
€9,99
Vaas of plantenhouder in de vorm van een aapje. Vul de apenkop met water en plaats er mooie bloepmen in, of gebruik 'm als cache-pot voor je favoriete plantje.
€31,99
Zeefje voor thee in de vorm van een kat. Een grappig attribuut voor de liefhebbers van thee of katten of allebei.
€9,99
Handig hulpje om de dooiers en eiwitten te scheiden. Leuk vormgegeven als een poesje.
€7,50
Opmerkelijk vrolijke flesopener in de vorm van een kat die zich heerlijk uitrekt. Een lekkere fles wijn ontkurken wordt met dit poesje helemààl onweerstaanbaar.
€12,50
Set van 4 glasonderzetters in de vorm van een schattig poezenkopje.
€7,50
Dit lieve poesje hangt heerlijk te relaxen in jouw kopje hete thee. Zo kan je als theeliefhebber nog meer genieten van je ontspannende theemoment.
€9,99
Vertederende theelichthouder waarop twee vogeltjes mekaar verliefd aankijken. De 'love birds' lichten op in een cirkelvormige gloed van zodra het theelichtje brandt. Zo zorgen ze overal voor een gezellige sfeer van liefde en geborgenheid.
€7,50

INVOTIS is een Nederlands merk dat zich al sinds 1995 laat opmerken door creatieve en niet alledaagse woonaccessoires, leuke gadgets en originele geschenken.

De producten van INVOTIS kenmerken zich door kwaliteit en een hoog afwerkingsniveau. Ze roepen steeds weer een glimlach op en hebben altijd een unieke twist die hen speciaal maakt.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x