Invotis

Sorteer op:

Whiskey stenen of Whisky Cubes smijt je in een glas whiskey om de drank koel te houden zonder dat hij verwatert door smeltend ijs. Zo blijft de smaak optimaal bewaard. Set van 9 stenen en een velvet zakje om de stenen in de diepvries te steken.
€12,50
Set van 2 eierdopjes in de vorm van een trouwkoppel. Leuke attentie voor een huwelijk of huwelijksverjaardag.
€12,50
Set van 6 verschillende cocktailprikkers in de vorm van een ijsbeer. Wedden dat het ijs meteen gebroken is en het feestje direct kan losbarsten?
€9,99
Met deze ijsblokjesvorm in silicone maak je poepsimpel 6 mooie, verschillende ijsberen om in je (cocktail)glas te droppen en je drankje lekker lang koel te houden.
€7,50
De enige beker voor de échte winnaar. Wie uit dit glas drinkt, mag zichzelf Champion noemen. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!
€12,50
Boek- en bladwijzer in de vorm van een vogeltje. Vind gemakkelijk het boek dat je aan het lezen bent, én vind gemakkelijk de bladzijde waar je gebleven was.
€4,99
Thee-infuser in de vorm van een witte ijsbeer die tijdens het trekken van de thee schattig over de rand van je glas of beker komt kijken.
€9,99
Thee-infuser in de vorm van een hondje. Onderaan het hondje hangt een metalen theereservoir. Na het trekken van de thee plaats je het hondje opnieuw op zijn emmer.
€9,99
Dat een poes al eens ferm kan krabben, dat wist je al. Maar wist je ook dat ze heel goed zijn in het raspen van kaas en ander lekkers? Deze Meow Kat bewijst het! Een schitterend keuken-idee voor de ware kattenliefhebber.
€9,99
Een glaasje wijn drinken wordt nóg gezelliger met deze katjes op ieders glas. Iedereen houdt gewoon zijn eigen poesje in de gaten, zo gebeuren er geen misverstanden. Een origineel cadeautje voor echte cat lovers. Set van 6 stuks.
€7,50
Super schattige tandenstokerhouder in de vorm van een vogelnest waar een roze vogeltje op zit. De tandenstokers lijken de takjes van het nest te vormen.
€7,50
Een geslaagd feestje maak je zelf. Met deze set van 6 poesjes, is dat al een stap in de goede richting.
€9,99
Opmerkelijk vrolijke flesopener in de vorm van een kat die zich heerlijk uitrekt. Een lekkere fles wijn ontkurken wordt met dit poesje helemààl onweerstaanbaar.
€12,50
Set van 4 glasonderzetters in de vorm van een schattig poezenkopje.
€7,50

INVOTIS is een Nederlands merk dat zich al sinds 1995 laat opmerken door creatieve en niet alledaagse woonaccessoires, leuke gadgets en originele geschenken.

De producten van INVOTIS kenmerken zich door kwaliteit en een hoog afwerkingsniveau. Ze roepen steeds weer een glimlach op en hebben altijd een unieke twist die hen speciaal maakt.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x