Kikkerland

Sorteer op:

Een lekkere fles wijn openen is altijd een mooi moment. Met de Unicorn wijnflesopener van Kikkerland voeg je nog wat extra magie toe. De spiraalvormige draad zit precies op de plek waar de hoorn van de eenhoorn zit.
€8,99
Ik vertrek op reis en ik neem mee: deze set van 4 reiszakken met wolk print. De set bestaat uit 1 waszak, 2 schoenenzakken en 1 zak voor verzorgingsproducten. 
€19,99
Super gebruiksvriendelijke en goed leesbare rekenmachine met retro vintage look, 8 digit lcd scherm en zonnepaneel. Batterij LR1130 inbegrepen.
€12,50
Nooit nog een lege gsm-batterij in de wagen. Deze exotische oplader in de vorm van een cactus is speciaal ontworpen voor in de wagen (via de sigaretten-aansteker). Met 3 USB-poorten. Kan 3 smartphones of 1 smartphone + 1 tablet tegelijkertijd opladen.
€9,99
Geef jouw kleding een uniek en tropisch vleugje met deze set van 5 iron-on patches. In één verpakking zitten er 2 flamingo's, 2 palmbomen en een set ananassen. Gewoon eenvoudig op de kledij te strijken.
€9,99
Een handige vilten zachte hangmap die je gemakkelijk aan de zijkant van je bed kan bevestigen. Alle spulletjes die je 's nachts graag bij de hand hebt, kun je erin kwijt. Dit is de XL-versie met aparte vakken binnenin.
€24,99
Een geslaagd feestje maak je zelf. Voeg alvast een vleugje magie toe aan de hand van deze set van 24 party picks in de vorm van een mythische eenhoorn.
€3,99
Niet altijd even gemakkelijk (laat staan plezierig) om het wit en het geel van een ei vlot van mekaar te scheiden. Met deze Egg Separator in de vorm van een cactusje lukt het voortaan wonderwel en wordt het nog prettig ook.
€9,99
Opmerkelijk vrolijke flesopener in de vorm van een schattige olifant. Zijn slurf opent flesjes met een kroonkurk, en zijn staart buig je naar voren om een fles wijn te ontkurken. Die mag voortaan altijd mee op reis!
€17,50
Een handige vilten zachte hangmap die je gemakkelijk aan de zijkant van je bed kan bevestigen. Alle spulletjes die je 's nachts graag bij de hand hebt, kun je erin kwijt.
€19,99
Een sobere en moderne wekker.
€14,99
Een sobere en moderne wekker.
€14,99
Met deze klok in je kamer jaag je alle nachtmonsters weg. De oogjes van de uil geven immers licht in het donker. Nooit geen schrik meer!
€14,99
Liefhebbers van 't zeetje zullen hun hart sneller voelen bonken telkens ze het uur aflezen van deze Anker klok. Een klokje dat het vakantiegevoel dichterbij brengt, zoveel is zeker!
€12,50
Flexibele houder voor de tablet. Ideaal voor het handenvrij bekijken van recepten, foto's, video's,... En natuurlijk megahandig voor een relaxte videochat. Te bevestigen met supersterke knijper en bruikbaar voor zowat elke tablet (tot 20 cm breed).
€14,99
Houder om je smartphone vast te houden op je fiets. Ideaal voor wie de FietsKompas-app met fietsknooppunten gebruikt. Of voor iedereen die al eens de weg durft kwijt te raken. De houder biedt een perfecte zichtbaarheid, want hij roteert 360 graden.
€7,50
Flexibele houder voor de smartphone. Ideaal voor het handenvrij bekijken van recepten, foto's, video's,... En natuurlijk megahandig voor een relaxte videochat. Te bevestigen met supersterke knijper en bruikbaar voor zowat elke smartphone (tot 10 cm breed)
€9,99
Lampjesslinger met 10 led-lampjes in de vorm van mini disco bollen. Werkt op 3 AA-batterijen.
€9,99
Set van 4 reiszakken, bestaande uit 1 waszak, 2 schoenenzakken en 1 zak voor verzorgingsproducten. 
€19,99
Rock 'n Chop! Snijplank in de vorm van een rockgitaar.
€29,99
Onmisbaar attribuut voor wie wel eens een écht feestje wil. Beginners vinden op en bij de Cocktail Shaker 6 al even onmisbare cocktail recepten.
€19,99
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x