Kikkerland

Sorteer op:

Zeg "Aloha" tegen je eigen Ukelele! Deze doe-het-zelf kit bevat alle onderdelen voor je instrument en heeft glad, onafgewerkt hout om te schilderen en te versieren zoals je wilt.
€27,50
Maak jouw eigen mondharmonica! Deze doe-het-zelf kit bevat alle benodigdheden om jouw eigen pocket-sized mondharmonica te maken.
€9,99
Een milieu-vriendelijke glazen waterfles met een maximale inhoud van 60 cl. Komt samen met een hoes voor bescherming van de fles en een handige draagriem.
€12,50
Een whiskey set ideaal voor een avondje met vrienden. Wordt geleverd met 2 glazen, 2 papieren servetten en 2 tandenstokers met een cocktail gietijzer.
€14,99
Altijd jouw essentials mee om een frisse baard te hebben.
€12,50
Altijd jouw nagelverzorg essentials mee op reis met de reis nagel kit.
€5,99
Is jouw bril plots kapot tijdens een avondje uit? Geen nood met de bril herstel kit!
€8,99
Een handige kit voor iedereen die niet zonder zijn smartphone kan.
€8,99
Een gaatje in je kleren en je bent niet thuis? Gelukkig heb je de nood naai Kit!
€8,99
Last minute date? Gelukkig heb je de romance kit!
€8,99
Toffe bloempot om op te hangen.
€12,50
Mooie en gerieflijke juwelendoos, gedesigned als een luxe boek, en de perfecte plaats om je juwelen veilig op te bergen of zelfs te verstoppen. Met diverse compartimenten voor een optimale opberging van verschillende soorten juwelen.
€19,99
Plat multitool gereedschap in de vorm van een auto. Past perfect in je portefeuille. Omvat 11 functies, zoals positiesleutels, zaagblad, mes, flesopener, blikopener, liniaal, vlinderschroefsleutel,... Met handig sleutelhangergat.
€4,99
Dit handige, compacte leeslampje is de perfecte leeshulp op reis of in bed. Klik het eenvoudigweg in de kaft van je boek en ontvouw het. Het LED-lampje gaat automatisch aan om je pagina te verlichten. Inclusief 2 x AG3 batterijen.
€7,50
Set van 6 magneetjes in de vorm van 6 lachende kakjes-emoji's. Sterke magneten, geen sterke geur!
€12,50
Grappig op je bureau, deze potloodslijper geïnspireerd door De Denker van Auguste Rodin. In de vorm van een man die zijn kin op zijn hand laat rusten, diep in filosofisch inzicht. Laat zijn gebaar je inspireren om je te concentreren en goed door te werk
€12,50
Cute of supercute? Plaats deze mini egel bloempot van keramiek op de vensterbank met een mooi plantje erin. Zo geniet je elke dag van een grappig en blij makend tafereeltje. Of geef 'm cadeau en tover een grote lach op iemands gezicht.
€9,99
Cute of supercute? Plaats deze lama bloempot van keramiek op de vensterbank met een mooi plantje erin. Zo geniet je elke dag van een grappig en blij makend tafereeltje. Of geef 'm cadeau en tover een grote lach op iemands gezicht.
€14,99
Voor de liefhebbers van een beetje zwarte humor: spaar je geld in een doodshoofd en neem het zo lekker mee je graf in. Deze spaarpot in de vorm van een pikzwarte schedel uit hoogwaardig keramiek, zal zeker opvallen in je interieur.
€12,50
Set van 4 shotglaasjes in de vorm van een schedel. Voor party-durvers!
€7,50
Kleine en altijd goed gemutste kabouter die zwaait naar iedereen die hij ziet passeren. Werkt 100% op zonne-energie.
€19,99
Keukentimer die eruit ziet als het borstbeeld van Beethoven. Speelt Für Elise bij het afgaan.
€15,99
Houten Multi-Tool, inclusief sleutelhanger, mesje, tang,... Erg handig, vaak op ogenblikken en plaatsen waar je het niet meteen had verwacht. So, be prepared!
€12,50
Verstelbare hoofdlamp met 5 verschillende soorten licht. Het witte licht is instelbaar op fel, zacht of stroboscooplicht, het rode licht brandt doorlopend of geeft SOS-signaal. Inclusief 2 CR2032 batterijen.
€12,50

KIKKERLAND DESIGN MAAKT JE DAGELIJKSE BEZIGHEDEN EENVOUDIGER EN PLEZANTER

  • Kikkerland gadgets zitten vol fantasie en inspiratie
  • Kikkerland cadeau-artikelen staan bol van creativiteit
  • Kikkerland maakt originele varianten van functionele producten
  • Kikkerland is wereldwijd bekend om zijn grote en originele assortiment unieke cadeaus, waarin functie, design en plezier samenkomen
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x