&klevering

Sorteer op:

Bewaar je favoriete fles wijn met deze originele luipaard wijnstopper. Voor extra pit aan tafel!
€7,50
Je tropisch lekkere diner wordt compleet met deze luipaard zout- en peper set op tafel. Vervaardigd in keramiek.
€17,50
Waarom je muur niet pimpen met een geweldige gouden hert hanger?! Niet alleen functioneel maar ook mooi als decoratie. De hanger is gemaakt van porselein met een mat gouden afwerking. Wordt geleverd in een cadeau doosje.
€17,50
Waarom je muur niet pimpen met een geweldige gouden neushoorn hanger?! Niet alleen functioneel maar ook mooi als decoratie. De hanger is gemaakt van porselein met een mat gouden afwerking. Wordt geleverd in een cadeau doosje.
€17,50
Waarom je muur niet pimpen met een geweldige gouden olifantenhanger?! Niet alleen functioneel maar ook mooi als decoratie. De hanger is gemaakt van porselein met een mat gouden afwerking. Wordt geleverd in een cadeau doosje.
€17,50
Decoratief beeld in de vorm van een levensechte kat, meer bepaald de raskat Exotic Shorthair. Doet tegelijk dienst als originele spaarpot. Kan onderaan geopend en gesloten worden.
€49,99
Decoratief beeld in de vorm van een levensechte gouden kameleon. Doet tegelijk dienst als originele spaarpot. Kan onderaan geopend en gesloten worden.
€49,99
Decoratief beeld in de vorm van een levensechte gouden slang. Doet tegelijk dienst als originele spaarpot. Kan onderaan geopend en gesloten worden.
€49,99
Decoratief beeld in de vorm van een levensechte gouden luipaard dat tegelijk dienst doet als originele spaarpot. Kan onderaan geopend en gesloten worden.
€41,99
Decoratief beeld in de vorm van een levensecht zwart konijntje dat tegelijk dienst doet als originele spaarpot. Kan onderaan geopend en gesloten worden.
€39,99
Breng de jungle in je huis met deze luipaard kandelaar van messing. Gebruik een diner kaars in elke gewenste kleur voor telkens weer een ander effect. Bestaat uit 1 luipaard.
€39,99
Breng wat extra gezelligheid in huis met deze kaarshouder in de vorm van een gouden slang. De kandelaar bestaat uit 1 slang en is perfect geschikt voor een dinerkaars met een standaard diameter van 2,2 cm in elke gewenste kleur.
€39,99
Laat je huis tot leven komen met deze prachtige gouden tafel in de vorm van een waterlelieblad. Maximaal draaggewicht: 6 kg.
€229,00
Groot gouden luipaard beeld. Een statige blikvanger die overal in huis de aandacht zal trekken en fascineren. Gebruik voor het reinigen een vochtige doek.
€179,00
Speels gouden aapje dat dagelijks voor je klaarstaat met een gezonde dosis fun. Een originele eye-catcher die een prominent plekje verdient in huis. Gebruik voor het reinigen een vochtige doek.
€179,00
Set van twee gouden kraanvogel beelden. Of je ze in duo plaatst of apart, hun elegantie zal altijd en overal opvallen. Gebruik voor het reinigen een vochtige doek.
€139,00
Statige gouden pauw die van elke plek in huis meteen een héél speciaal plekje maakt. Gebruik voor het reinigen een vochtige doek.
€79,00
Decoratief beeld en tevens spaarpot in de vorm van een witte poes. Sparen wordt weer fun! Kan onderaan geopend en gesloten worden.
€49,99
Decoratief beeld en spaarpot in de vorm van een levensecht glitter-varken. Sparen wordt weer fun!
€24,99
Speciale LIMITED EDITION van de droombol, met feestelijke gouden glitters, ter gelegenheid van het 350ste sterfjaar in 2019 van der wereldvermaarde schilder Rembrandt.
€12,50
Sneeuwbol of 'Wonderball', met een luipaard in. Schudden en je maakt hem extra stoer met de dwarrelende sneeuwvlokken. De droombollen van &klevering zijn de mooiste die er zijn en hebben een uitstekende kwaliteit en afwerking.
€12,50
Sneeuwbol of 'Wonderball', met een schattige poes erin. Schudden en je maakt hem extra snoezig met de dwarrelende sneeuwvlokken. De droombollen van &klevering zijn de mooiste die er zijn en hebben een uitstekende kwaliteit en afwerking.
€12,50
Sneeuwbol of 'Wonderball' met een octopus erin. Schudden en je maakt hem extra stoer met de dwarrelende sneeuwvlokken. De droombollen van &klevering zijn de mooiste die er zijn en hebben een uitstekende kwaliteit en afwerking.
€12,50
Breng de jungle in huis met deze goudkleurige krokodillenkandelaar. De kandelaar bestaat uit 1 krokodil en is geschikt voor een dinerkaars met een diameter van 2,2 cm in elke gewenste kleur.
€27,99
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x