&klevering

Sorteer op:

Speciale editie van de konijntjes droombol, met feestelijke gouden glitters.
€11,99
Sneeuwbol of 'Wonderball', met een eekhoorntje. Maak hem vrolijk door ermee te schudden en heerlijke sneeuwvlokjes tevoorschijn te toveren.
€11,99
Laat dit Bambi hertje spelen in de sneeuw door te schudden met de sneeuwbol of 'Wonderball'. De droombollen van &klevering zijn prachtig om naar te kijken en van uitmuntende kwaliteit en afwerking.
€11,99
Sneeuwbol of 'Wonderball', met een ijsbeertje. Schudden en je maakt hem erg blij met de dwarrelende sneeuwvlokjes. De droombollen van &klevering zijn betoverend mooi en genieten een uitstekende kwaliteit en afwerking.
€11,99
Sneeuwbol of 'Wonderball', met een sneeuwpop. Schudden en je maakt hem erg blij met de dwarrelende sneeuwvlokjes. De droombollen van &klevering zijn de mooiste die er zijn en hebben een uitstekende kwaliteit en afwerking.
€11,99
Sneeuwbol of 'Wonderball', met een pinguïn om heerlijk bij weg te dromen. Voor extra decoratie en sfeer overal in huis. De droombollen van &klevering zijn de mooiste die er zijn en hebben een uitstekende kwaliteit en afwerking.
€11,99
Decoratieve pinguïn in zilver die bovendien ook dienst kan doen als spaarpot. Sparen wordt weer plezant!
€29,99
Decoratieve spaarpot, vormgegeven als een Bambi hertje van goud. Sparen wordt weer plezant!
€34,99
Gezond en/of veggie eten en tuk op groenten en fruit? Dan is dit zomerse retro-schaaltje, gemaakt naar een artisjok, helemaal jouw ding. Bestaat ook als banaan of citroen.
€12,50
Gezond en/of veggie eten en tuk op groenten en fruit? Dan is dit zomerse retro-schaaltje, gemaakt naar een citroen, helemaal jouw ding. Bestaat ook als banaan of artisjok.
€12,50
Gezond en/of veggie eten en tuk op groenten en fruit? Dan is dit zomerse retro-schaaltje, gemaakt naar een tros bananen, helemaal jouw ding.
€12,50
Lang leve vrolijk tafelen. En die gezelligheid zit vaak in kleine dingen, zoals deze peper- en zoutset in de vorm van 2 stukjes watermeloen.
€17,50
Dagelijks geluk zit in de kleine dingen die een lach op je gezicht toveren. Zoals deze peper- en zoutset in de vorm van 2 bontgekleurde toekans.
€17,50
Heerlijk opbergpotje in de vorm van een schattige cactus. Bestaat in drie formaten (S, M en L). Handig voor de opberging van kleine spullen, snoepjes, koekjes,...
€29,99
Heerlijk opbergpotje in de vorm van een schattige cactus. Bestaat in drie formaten (S, M en L). Handig voor de opberging van kleine spullen, snoepjes, koekjes,...
€14,99
Dagelijks geluk zit in kleine dingetjes die een lach op je gezicht toveren. Zoals bijvoorbeeld deze peper- en zoutset in de vorm van 2 vrolijke cactussen.
€17,50
Dagelijks geluk zit in kleine dingetjes die een lach op je gezicht toveren. Zoals bijvoorbeeld deze peper- en zoutset in de vorm van 2 happy pink flamingo's.
€19,99
Droombol met in het middelpunt van de belangstelling een tropische palmboom.
€11,99
Droombol met een flinke, half gepelde banaan erin. Een eerbetoon aan de banaan!
€11,99
Droombol met in het middelpunt van de belangstelling een veelkleurige, tropische toekan!
€11,99
Zalige droombol met een statige flamingo in het middelpunt van de belangstelling.
€11,99
Is het een waterkan, een wijnkan, een bierkan? Het is een Toekan! Al wat vloeibaar is, kan terecht in deze kruik in de vorm van een bontgekleurde Toekan. Om de dorstigen te laven, schenkt hij met volle overgave alle drank vanuit zijn bek.
€54,99
Toekans duiken overal op in diverse design accessoires en brengen de zomer naar je toe. Deze schaal met Toekan Jungle print geeft alvast zin in een zomers drankje. Ideaal voor het serveren van cocktails of exotische hapjes.
€13,99
Toekans zijn hot. Tal van designers hebben de exotische schoonheid van deze prachtige vogel ontdekt en verwerkt in hun ontwerpen, zoals dit decoratieve toekan beeld in oud roze dat tevens dienst kan doen als spaarpot.
€54,99
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x