&klevering

Sorteer op:

Sneeuwbol of 'Wonderball', met een eekhoorntje. Maak hem vrolijk door ermee te schudden en heerlijke sneeuwvlokjes tevoorschijn te toveren.
€11,99
Laat dit Bambi hertje spelen in de sneeuw door te schudden met de sneeuwbol of 'Wonderball'. De droombollen van &klevering zijn prachtig om naar te kijken en van uitmuntende kwaliteit en afwerking.
€11,99
Sneeuwbol of 'Wonderball', met een ijsbeertje. Schudden en je maakt hem erg blij met de dwarrelende sneeuwvlokjes. De droombollen van &klevering zijn betoverend mooi en genieten een uitstekende kwaliteit en afwerking.
€11,99
Sneeuwbol of 'Wonderball', met een sneeuwpop. Schudden en je maakt hem erg blij met de dwarrelende sneeuwvlokjes. De droombollen van &klevering zijn de mooiste die er zijn en hebben een uitstekende kwaliteit en afwerking.
€11,99
Sneeuwbol of 'Wonderball', met een pinguïn om heerlijk bij weg te dromen. Voor extra decoratie en sfeer overal in huis. De droombollen van &klevering zijn de mooiste die er zijn en hebben een uitstekende kwaliteit en afwerking.
€11,99
Decoratieve pinguïn in zilver die bovendien ook dienst kan doen als spaarpot. Sparen wordt weer plezant!
€29,99
Decoratieve spaarpot, vormgegeven als een Bambi hertje van goud. Sparen wordt weer plezant!
€34,99
Lang leve vrolijk tafelen. En die gezelligheid zit vaak in kleine dingen, zoals deze peper- en zoutset in de vorm van 2 stukjes watermeloen.
€17,50
Dagelijks geluk zit in de kleine dingen die een lach op je gezicht toveren. Zoals deze peper- en zoutset in de vorm van 2 bontgekleurde toekans.
€17,50
Heerlijk opbergpotje in de vorm van een schattige cactus. Handig voor de opberging van kleine spullen, snoepjes, koekjes,...
€29,99
Dagelijks geluk zit in kleine dingetjes die een lach op je gezicht toveren. Zoals bijvoorbeeld deze peper- en zoutset in de vorm van 2 happy pink flamingo's.
€19,99
Droombol met in het middelpunt van de belangstelling een tropische palmboom.
€11,99
Droombol met een flinke, half gepelde banaan erin. Een eerbetoon aan de banaan!
€11,99
Droombol met in het middelpunt van de belangstelling een veelkleurige, tropische toekan!
€11,99
Zalige droombol met een statige flamingo in het middelpunt van de belangstelling.
€11,99
Toekans zijn hot. Tal van designers hebben de exotische schoonheid van deze prachtige vogel ontdekt en verwerkt in hun ontwerpen, zoals dit decoratieve toekan beeld in oud roze dat tevens dienst kan doen als spaarpot.
€54,99
Speciale editie van de eskimo's droombol, met gouden glitters.
€11,99
Decoratieve spaarpot in de klassieke vorm van een echt biggetje. Sparen wordt weel leuk!
€24,99
Deze Pink Art Flamingo eist een bijzonder decoratie-plekje op in huis: tussen de huiskamerplanten, in de veranda,... Maar ook op een terras of in de tuin zorgt hij voor verrukte kreetjes. Inclusief stevige pin om hem desgewenst in de grond te bevestigen.
€29,99
Decoratieve spaarpot in de klassieke vorm van een echt, roze biggetje. Sparen wordt weer fun!
€22,99
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x