&klevering

Sorteer op:

Serveer en bewaar je favoriete fles wijn met deze messing kurkstop in de vorm van een banaan. Zo creëer je meteen dat tikkeltje extra sfeer en stijl aan tafel.
€14,99
Serveer en bewaar je favoriete fles wijn met deze messing kurkstop in de vorm van een cactus. Zo creëer je meteen dat tikkeltje extra sfeer en stijl aan tafel.
€14,99
Serveer en bewaar je favoriete fles wijn met deze porseleinen kurkstop in de vorm van een stoere luipaardkop, en je creëert meteen dat tikkeltje extra sfeer en stijl aan tafel.
€9,99
Serveer en bewaar je favoriete fles wijn met deze porseleinen kurkstop in de vorm van een stoere leeuwenkop, en je creëert meteen dat tikkeltje extra sfeer en stijl aan tafel.
€9,99
Speciale editie van de konijntjes droombol of 'wonderball', met feestelijke gouden glitters.
€12,50
Sale
Lang leve vrolijk tafelen. En die gezelligheid zit vaak in kleine dingen, zoals deze peper- en zoutset in de vorm van 2 stukjes watermeloen.
€17,50 €8,75
Dagelijks geluk zit in de kleine dingen die een lach op je gezicht toveren. Zoals deze peper- en zoutset in de vorm van 2 bontgekleurde toekans.
€17,50
Set van 6 sfeerbrengende mini kerstboompjes. Voor op de feesttafel, in de echte kerstboom, of als decoratie in huis tijdens de winterse feestdagen.
€12,50
Set van drie sfeerbrengende mini kerstboompjes. Voor op de feesttafel, of als decoratie in huis tijdens de winterse feestdagen.
€19,99
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x