locomocean

Sorteer op:

Neon LED-licht in de vorm van een hart en geplaatst op een betonnen voet. Een passioneel geschenk voor wie zijn geliefde wil verrassen.
€59,99
Neon LED-licht in de vorm van een bliksemschicht. Een vurige en originele sfeerschepper die overal in huis zal opvallen. Hij staat op een betonnen voet.
€59,99
De regenboog-LightBox! Laat de lichtkleur van deze LightBox wisselen of stel één van de 7 verschillende lichtkleuren in. Deze lightbox van Locomocean werkt met AA-batterijen of standaard USB-kabel.
€29,99
LightBox in de vorm van een Movie Cutter. Gebruik dit lichtgevende klapbord om de belangrijkste scènes van je leven te kaderen. Inclusief pen met verwijderbare inkt.
€29,99
De regenboog-LightBox! Laat de lichtkleur van deze LightBox wisselen of stel één van de 7 verschillende lichtkleuren in. Deze lightbox van Locomocean werkt met AA-batterijen of standaard USB-kabel.
€34,99
Extra letter-plezier voor de Lightbox A4 met deze aanvulling van 85 gekleurde letters en symbolen. Voor nog meer gepersonaliseerde boodschappen! Geschikt voor de A4-LightBoxen van Locomocean en van A Little Lovely Company.
€9,99
Metal Neon Box 'Welcome' brengt meteen een flinke dosis gastvrijheid en extra sfeer in huis of op kantoor.
€79,99
Dit neon LED-licht in de vorm van een cactus is een originele sfeerschepper die overal in huis bewonderende kreetjes zal uitlokken. Hij staat op een betonnen voet.
€59,99
Dit neon LED-licht in de vorm van een roze flamingo met blauwe snavel is een originele sfeerschepper die overal in huis bewonderende kreetjes zal uitlokken. Hij staat op een betonnen voet.
€59,99
Metal Neon Box 'Party' brengt meteen een flinke dosis extra sfeer in huis of op kantoor. Plaats hem op een goed zichtbare, originele plek en laat het feestje losbarsten.
€79,99
Metal Neon Box 'Bar' brengt meteen een flinke dosis extra sfeer in huis of op kantoor. Plaats hem op een goed zichtbare, originele plek en laat het feestje losbarsten.
€79,99
Pimp je lightbox A4 met deze set van eenhoorns, cupcakes, regenbogen en andere schattige en kleurrijke symbolen. Het pakket bevat 20 symbolen.
€9,99
Lightbox in A4-formaat, met zwarte rand en inclusief 85 zwarte letters, cijfers en symbolen. Deze lightbox van Locomocean werkt zowel met AA-batterijen als met een standaard USB-kabel (exclusief).
€29,99
Lightbox A4 met witte rand en en inclusief 85 gekleurde letters, cijfers en symbolen. Deze lightbox van Locomocean werkt ofwel met AA-batterijen ofwel met adaptor (exclusief).
€29,99
Compacte lichtgewicht LightBox in A6-formaat. Stel je eigen tekst samen, en... light it up! Deze Lightbox past zowel op je desk als aan de muur en is bovendien magnetisch. Ideaal voor bijzondere, lieve of dringende frigo-berichtjes.
€19,99
De 'Light Box' of 'Do It Yourself Letter Lamp' is een sfeerlamp waarop je je eigen tekst kan samenstellen. Deze A5-versie telt drie tekstrijen en werkt zowel op batterijen als met USB-kabel (exclusief). Kan ook aan de wand bevestigd worden.
€19,99
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x