Luckies

Sorteer op:

Kras al je F*#?ing reizen op deze wereldkaart en verrijk je vocabulaire met wereldwijde scheldwoorden. Deze kaart heeft een folielaag die weg te krassen is met een gom of een muntstuk om alle scheldwoorden in de verschillende talen te ontdekken.
€29,99
Met deze niet te missen karrabijnhaak met een mes, zaag, LED-lampje en een slot ben je voorbereid op alle situaties.
€17,50
Opvallende en kwalitatieve wijnstop in de vorm van een doodshoofd. De wijn zal zeker niet onbesproken blijven op je eerstvolgende feestje of diner!
€14,99
De franse bulldog is inmiddels zo'n populaire hond geworden dat zijn platte snoetje nu ook je betere fles wijn mag opvrolijken. Een wijnstop die zeker niet onbesproken zal blijven aan tafel!
€14,99
Houder voor hoofdtelefoon of oortjes in de vorm van een rockstar-hand. Deze headset-houder heeft een antiek goudkleurige coating en is ruw afgewerkt. Dat bezorgt hem een authentieke retro-vintage-look die pure rock 'n roll uitstraalt.
€21,99
Eindelijk! Een Scratch Map INCLUSIEF kader om hem in op te hangen. Perfect voor wie houdt van reizen. De Scratch Map is een decoratieve wereldkaart die je kan personaliseren door alle plaatsen op de wereld weg te krassen waar je al geweest bent.
€74,99
Deze ijsjes van Luckies zijn niet wat ze lijken. In plaats van in je mond. steek je ze aan je voeten, want ze vormen een origineel paar kousen, geïnspireerd op overheerlijke zomerse ijsjes.
€9,99
De 'Socktails' van Luckies vormen een leuk paar kousen, geïnspireerd op overheerlijke zomerse cocktails. Keuze uit Mojito en Tequila Sunrise. Een zalig cadeautje dat helemaal past bij de zomer.
€9,99
Het meest originele paar kousen om te geven en te dragen! Deze sprankelende 'Beer Socks' zitten verpakt in een wel héél realistisch uitziend bierblikje.
€9,99
Moeite om alles netjes te houden op je bureau? Investeer dan in een beetje bosrust met dit opberghuisje in de vorm van een blokhut, bestaande uit 3 compartimenten. Perfect voor de stockage van allerlei klein bureaugerief, tot je gsm toe.
€27,50
Iedereen weet dat een olifant nooit vergeet. Daarom is Olifant Eric een geweldig uniek mini memo board dat ervoor zorgt dat ook jij niks vergeet. Uitwisbare stift en doekje inbegrepen.
€19,99
Zwart spaarvarken voor de echte 'Capitalist Pig'. Schrijf met krijt op je spaarpot waar je voor spaart, en je droom komt weer een beetje dichterbij. Inclusief 4 krijtjes.
€19,99
Unieke tablet- of laptophoes die lijkt op een klassieke omslag. Perfect voor wie niet graag te koop loopt met zijn dure spullen en er toch graag stijlvol bijloopt.
€29,99
Op algemeen verzoek is er nu ook deze Extra Large editie van de megapopulaire Scratch Map. De XL Edition is maar liefst 1m19 breed en 84 cm hoog. Ideaal voor wie houdt van reizen en mooie wereldkaarten. 
€49,99
Reisdagboek voor het bijhouden van de reis van je leven.De Travelogue omvat een praktisch notaboek van 64 bladzijden plus 8 miniatuur scratch mappen om alle reeds bezochte plekjes weg te krabben.
€27,50
Reis-editie van de grotere Scratch Map. Net zoals bij de grotere versie van de Scratch Maps kras je die landen weg waar je al geweest bent. Zo wordt de kaart een unieke weergave van al je reizen.
€19,99
Perfect voor wie houdt van reizen. En wie doet dat niet? De Scratch Map is een decoratieve wereldkaart die je kan personaliseren door alle plaatsen op de wereld weg te krassen waar je al geweest bent. Hij wordt geleverd in een stevige koker. 
€24,99
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x