Luckies

Sorteer op:

Moeite om alles netjes te houden op je bureau? Investeer dan in een beetje bosrust met dit opberghuisje in de vorm van een blokhut, bestaande uit 3 compartimenten. Perfect voor de stockage van allerlei klein bureaugerief, tot je gsm toe.
€27,50
Iedereen weet dat een olifant nooit vergeet. Daarom is Olifant Eric een geweldig uniek mini memo board dat ervoor zorgt dat ook jij niks vergeet. Uitwisbare stift en doekje inbegrepen.
€19,99
Zwart spaarvarken voor de echte 'Capitalist Pig'. Schrijf met krijt op je spaarpot waar je voor spaart, en je droom komt weer een beetje dichterbij. Inclusief 4 krijtjes.
€19,99
Unieke tablet- of laptophoes die lijkt op een klassieke omslag. Perfect voor wie niet graag te koop loopt met zijn dure spullen en er toch graag stijlvol bijloopt.
€29,99
Op algemeen verzoek is er nu ook deze Extra Large editie van de megapopulaire Scratch Map. De XL Edition is maar liefst 1m19 breed en 84 cm hoog. Ideaal voor wie houdt van reizen en mooie wereldkaarten. 
€49,99
Reisdagboek voor het bijhouden van de reis van je leven.De Travelogue omvat een praktisch notaboek van 64 bladzijden plus 8 miniatuur scratch mappen om alle reeds bezochte plekjes weg te krabben.
€27,50
Coole luidspreker in een tinnen box. Klein genoeg voor je broekzak maar groot genoeg voor een krachtig en mooi geluid. Opladen gebeurt via USB, waarna 12 uur lang muziek kan beluisterd worden. Perfect voor onderweg. Incl. USB-oplaadkabel en 3.5 mm kabel.
€34,99
Reis-editie van de grotere Scratch Map. Net zoals bij de grotere versie van de Scratch Maps kras je die landen weg waar je al geweest bent. Zo wordt de kaart een unieke weergave van al je reizen.
€19,99
De razend populaire Scratch Map heeft er een Deluxe Edition bij. Net zoals bij de Regular Edition kras je de landen weg waar je al eens bent geweest. Zo wordt de kaart een unieke weergave van al je reizen.
€29,99
Ideaal voor wie houdt van reizen. En wie doet dat niet?! De Scratch Map is een decoratieve wereldkaart die je kan personaliseren door alle plaatsen op de wereld weg te krassen waar je al geweest bent. Hij wordt geleverd in een stevige koker. 
€24,99
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x