Peleg Design

Sorteer op:

Een echt sponshoofd, deze Brain Drain. Handig en funny voor gebruik in de douche of in de keuken, zeker als je zelf al een beetje een warhoofd of sloddervos bent.
€12,50
Set van 5 zilverkleurige vazen. Verras je tafelgenoten want ze lijken te dun om te kunnen blijven staan, maar dat is slechts schijn! D.m.v. de bijgeleverde metalen plaatjes (onder tafelkleed) en een sterke magneet in de voet van de vaasjes staan ze recht.
€39,99
Tafeldekken was nog nooit zo leuk! Verras je gasten met een bloeiende eettafel. Neem een servet, vouw het doormidden en geef de bloem een snelle draai. Zo verandert je servet in fleurige bloemblaadjes. Set van 4 servethouders.
€17,50
Deze houder voor een keukensponsje wordt je nieuwe favoriete soap opera-personage. Plaats eender welk keukensponsje op haar hoofd en het lijkt of je een zingende bad-diva in de keuken hebt zitten.
€14,99
Houder voor wattenstaafjes of 'oorstokjes' in de vorm van een retro luciferdoos. Deze vintage opberging voor wattenstaafjes zal de aandacht trekken in elke badkamer met oog voor leuke details. Inclusief wattenstaafjes.
€9,99
Peper- en zoutstel in de vorm van een Britse bewaker. Schud de peper uit zijn hoed, schud het zout uit zijn lichaam. En laat het u smaken!
€12,50
Deze magische fles schroeft onderaan open, maar totaal onzichtbaar. Zo zal iedereen zich afvragen hoe jij dat speciale dingetje in die fles hebt gekregen.
€19,99
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x