Qualy

Sorteer op:

Kleine opbergdoos in de vorm van een schaap. Handig voor de opberging van allerlei kleine spulletjes op je bureau, in de slaapkamer, in de badkamer,... Denk bijvoorbeeld aan wattenstaafjes. Maar ook voor snoepjes is hij geweldig.
€10,99
Neko, de luie kat, doet niets liever dan een hele dag slapen en wachten tot je thuis komt. Maak hem wakker door je sleutelhanger om zijn nek te hangen en hij zal zijn mollige ogen openen en nieuwsgierig observeren wat je aan het doen bent.
€14,99
Hoe laat je ook thuiskomt, dit trouwe hondje zal zijn ogen openen om je sleutels veilig te bewaren. Hang ze onder zijn nek en hij zal erover waken.
€14,99
Pan Pan is een lieve panda beer die zal waken over je sleutelbos zodra je thuiskomt. Hang je sleutels onder zijn nek en je buddy zal zijn ogen openen om ze veilig te bewaren.
€14,99
Een briljante manier om uw wattenproducten in de badkamer stijlvol op te bergen, maar je kan er ook snoepjes of wat dan ook in opbergen.
€29,99
Sleutels hangen aan de vogeltjes. Vogeltjes fluiten als je erop blaast. Thuis zitten de vogeltjes in hun vogelhuisje, tevens jouw sleutelkastje. Beschikbaar met rood vogeltje.
€19,99
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x