Sonny Angel

Sorteer op:

De Sonny Angels vieren Pasen met een nieuwe limited edition: de Easter Series 2018. Vier exclusieve gelukspoppetjes, superlief en klaar om geluk uit te strooien. Wie extra geluk heeft, treft één van de 3 secret Easter Sonny Angels aan.
€9,50
De Sonny Angels vieren Valentijn met een nieuwe limited edition: de Valentine's Day Series 2018. De vier nieuwe gelukspoppetjes zien er weer superlief uit, klaar om geluk uit te strooien. Wie extra geluk heeft, treft een secret Valentine Sonny Angel aan.
€9,50
Een nieuwe reguliere reeks van 6 Sonny Angels: de Birthday Gift-serie. Schattige geluksbrengertjes versierd als cupcake. Verras een jarige die je veel geluk toewenst met een speciale Sonny Angel Happy Birthday of zet hem boven op je taart.
€9,50
Maak kennis met de 'Fancy Pets', lieve geluksbrengertjes uit Japan. Net zoals de Sonny Angels worden ze steeds 'blind' gekocht, m.a.w. je weet nooit op voorhand welk schatje erin zit. Je weet alleen dat het een snoezig hondje is dat jou geluk wil brengen.
€9,50
Een nieuwe reguliere reeks van 12 Sonny Angels: de 'Sweet Series'. Nooit eerder waren deze geluksbrengertjes zo zoet om naar te kijken. We willen ze allemaal!
€8,50
De Sonny Angels willen het zomerse vakantiegevoel een heel jaar lang vasthouden. Ze laten de zon volop schijnen in deze nieuwe schattige Summer Vacation-reeks, inclusief duikbrillen, shortjes, en bandana's. Een limited edition, dus OP is finaal OP!
€9,50
Jong en oud valt voor de allerschattigste Engeltjes op aarde !Sonny Angels zijn kleine blote engeltje met blozende wangetjes en vleugeltjes op de rug. Deze schattige geluksbrengers komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. 
€8,50
Ook al helemaal totaal gevallen voor het allerschattigste Engeltje op aarde? Sonny Angel is een klein bloot engeltje met blozende wangetjes en vleugeltjes op de rug. Deze schattige geluksbrengers komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items
€8,50
De Sonny Angels zijn jarig en dat wordt gevierd met een nieuwe limited edition: de 11th Anniversary Series! Voor dit feest worden de stoelen bovengehaald; elke Sonny Angel in deze reeks zit namelijk op een schattig klein stoeltje.
€9,50

Ze komen uit Japan en ze brengen geluk. Zowel kinderen als volwassenen zijn er dol op. Dat maakt de Sonny Angels tot een perfect geschenk voor al wie graag een lieve kleine attentie wil geven aan een ander. Maar let op: wie een Sonny Angel cadeau krijgt zal zo blij zijn dat hij er nog een wil, en nog een, en nog een... Daarom beginnen mensen vaak Sonny Angels te verzamelen. Als echte collector's items.

 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x