Sonny Angel

Sorteer op:

De Sonny Angels vieren kerst met een nieuwe limited edition: de Christmas Series 2018! De 4 nieuwe gelukspoppetjes zien er weer hartveroverend lief uit, klaar om geluk uit te strooien. Verzamel ze allemaal, voor ze weer weg zijn.
€9,50
De Sonny Angels vieren Halloween met een nieuwe limited edition: de Halloween Series 2018. Beperkte, eenmalige oplage!
€9,50
Een nieuwe reeks van 12 Sonny Angels: de 'Animal Series 3 - special color' (limited edition). Verzamel ze allemaal, want deze kleine geluksbrengertjes toveren keer op keer een glimlach op ieders gezicht.
€9,50
Een nieuwe reguliere reeks van 6 Sonny Angels: de Birthday Gift-serie. Schattige geluksbrengertjes versierd als cupcake. Verras een jarige die je veel geluk toewenst met een speciale Sonny Angel Happy Birthday of zet hem boven op je taart.
€9,50
Een nieuwe reguliere reeks van 12 Sonny Angels: de 'Sweet Series'. Nooit eerder waren deze geluksbrengertjes zo zoet om naar te kijken. We willen ze allemaal!
€8,50
Jong en oud valt voor de allerschattigste Engeltjes op aarde !Sonny Angels zijn kleine blote engeltje met blozende wangetjes en vleugeltjes op de rug. Deze schattige geluksbrengers komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. 
€8,50
Ook al helemaal totaal gevallen voor het allerschattigste Engeltje op aarde? Sonny Angel is een klein bloot engeltje met blozende wangetjes en vleugeltjes op de rug. Deze schattige geluksbrengers komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items
€8,50

Ze komen uit Japan en ze brengen geluk. Zowel kinderen als volwassenen zijn er dol op. Dat maakt de Sonny Angels tot een perfect geschenk voor al wie graag een lieve kleine attentie wil geven aan een ander. Maar let op: wie een Sonny Angel cadeau krijgt zal zo blij zijn dat hij er nog een wil, en nog een, en nog een... Daarom beginnen mensen vaak Sonny Angels te verzamelen. Als echte collector's items.

 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x