Suck UK

Sorteer op:

Bottle Light 'Fibre Optic' tovert elke lege fles om tot een mooie sfeerlamp met een gezellige, warme gloed. Steek de glasvezel in de fles en sluit af met de dop. De Bottle Light 'Fibre Optic' is USB-oplaadbaar.
€17,50
Sfeervol ledlampje in de vorm van een huisje. Doet tegelijk dienst als bladwijzer voor het boek waarin je graag nog enkele bladzijden leest voor het slapengaan. Als je ogen dichtvallen, geef je het huisje een origineel dak door je boek erop te leggen.
€54,99
De Bottle 'String' Light tovert elke lege fles om tot een mooie sfeerlamp met een unieke gloed. Steek de kabel, die 10 LED-lampjes bevat, in de fles en sluit af met de dop (die ook nog eens een lampje bevat). Het geheel is USB-oplaadbaar.
€17,50
Waanzinnig mooi, origineel en handig design. Deze opbergpot in de vorm van een hertenkop gebruik je volgens eigen creativiteit voor bestek, penselen, spaghetti, bloemen, enz... Zolang ze maar het gewei vormen van het hert.
€49,99
Loodzware flesopener in de vorm van een gevaarlijke dinosaurus. Deze breekt zijn tanden niet op een onnozele capsule. Oppassen voor de vingers!!!
€34,99
Set van 12 duimspijkers met een clipje. Ideaal voor wie geen gaten in de muren mag of wil maken, maar toch z'n favoriete foto's wil ophangen. In trendy koper.
€9,99
Leuk in elke keuken, zeker voor de liefhebbers van tennis: slabestek in de vorm van 2 tennisrackets.
€14,99
Set van 3 in elkaar passende opbergdozen in de vorm van een drumstel. Perfect cadeau voor drummers, muzikanten of voor al wie graag overal lekker op trommelt. Oh ja, ook ideaal voor wie zijn rommel graag netjes opgeborgen ziet.
€27,99
Gezellig en grappig tafelen met deze set van 24 servetten met vier verschillende poezen. Want "time spent with cats is never wasted" zei Freud lang geleden al. Ideaal cadeau voor elke kattenvriend.
€5,99
Voortaan kan de hele familie terecht in één groot Familie Kookboek. Zo blijven de familiale keukengeheimen voor altijd bewaard in een prachtig boek waar elk lid van het gezin aan kan bijdragen.
€27,50
Stop met het zoeken naar je sleutelbos.  Als je thuiskomt, hang je deze magnetische sleutelhanger aan de houten wandhouder, en... klaar.
€14,99
Een high tech stukje kurk dat in een handomdraai elke fles wijn omtovert tot een sfeervolle tafellamp. Met usb-oplaadbaar LED-lampje.
€14,99
In dit dagboek houd je al je reizen en avonturen bij, zodat je deze memorabele momenten uit je leven nooit meer vergeet. Vul je eigen checklists, aanbevelingen en hoogtepunten in. Voeg foto's toe, lijst je nog te ontdekken bestemmingen op,...
€27,50
Voortaan kan de hele familie terecht in één groot Familie Kookboek. Zo blijven de familiale keukengeheimen voor altijd bewaard in eenprachtig boek waar elk lid van het gezin aan kan bijdragen.
€27,50
Prachtig, volumineus boek dat begint bij je geboorte en vanaf dan alle herinneringen, hoogtepunten, verrassingen, liefdes, avonturen, maar ook dipjes of tegenslagen kan bijhouden. Tot honderd jaar lang levensherinneringen in 1 boek.
€49,99
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x