Donkey

Sorteer op:

Vrolijk zomers sponsje in de vorm van een ijsje. Voor gebruik in de keuken, ter bevordering van een aangenamere afwas.
€6,99
Cup cake mok voor koffie of thee, maar evengoed voor het bakken van een overheerlijke Vegan Cup Cake. Het recept voor een perfecte 'mug cake' staat er immers op gedrukt. Onmisbaar in de keuken van de cup cake liefhebber.
€12,50
Cup cake mok voor koffie of thee, maar evengoed voor het bakken van een overheerlijke brownie. Het recept voor een perfecte 'mug cake' staat er immers op gedrukt. Onmisbaar in de keuken van de brownie en muffin liefhebber.
€12,50
Al ooit een drankje genuttigd in het gezelschap van Ghandi? Met deze wijnstopper in de vorm van het hoofd van Ghandi kom je al een heel eind op weg!
€14,99
Al ooit een drankje genuttigd in het gezelschap van Einstein? Met deze wijnstopper in de vorm van het hoofd van Einstein kom je al een heel eind op weg!
€14,99
Dankzij dit wijnglas met print van de toonladder geef jij de juiste toon aan tafel aan. Voor wie houdt van een streepje muziek bij een goed glas wijn!
€14,99
Maneki-Neko is een geluksbrenger afkomstig uit Japan. Dit lieve poesje houdt maar niet op met wuiven. Plaats hem op een opvallende plek waar iedereen 'm kan zien.
€19,99
Breng wat vreugde in je papier- of studeerwerk met deze grappige pennenzak in de vorm van een vis. Ga je voor de walvis, de koi of de tonijn?
€14,99
Lunchbox of brooddoos met print van retro audiocassette. Vaatwasbestendig, 100% eco-friendly (gemaakt van bamboo) en voedselveilig.
€14,99
Lunchbox of brooddoos met gameboy print. Vaatwasbestendig, 100% eco-friendly (gemaakt van bamboo) en voedselveilig.
€14,99
Af en toe last van een ochtendhumeur, of kom je 's ochtends maar traag op gang? Laat met deze koffiebeker je humeur en paraatheid spreken. Je zal het snel merken: deze koffiemok maakt het leven prettiger voor jezelf én voor je medemens.
€12,50
Wijnglas dat je vult naargelang je stemming: Good Day, Bad Day of Don't Ask. Een grappig cadeau voor wie al eens last durft te hebben van stemmingswisselingen. Iedereen dus ;-)
€14,99
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x