Karé Design

Sorteer op:

Hanglamp van Karé Design die stilaan een echte klassieker wordt. De kap bestaat uit harde stalen draden waardoor het lichtschijnsel vrij spel krijgt, zonder te storen aan de ogen.
€79,99
Beestig vriendelijke bijzettafel van Karé Design. Dit lieve katje staat altijd klaar om jou te bedienen of je rommel op te vangen.
€149,00
Super grappige bijzettafel van Karé Design. Dit gekke duo stokstaartjes (het zijn zusjes!) staat klaar om jou te bedienen met een drankje, een versnapering, een boek, whatever...
€149,00
Beestige bijzettafel van Karé Design. Deze stoere gorilla kan heel wat gewicht torsen en ziet er gevaarlijker uit dan hij in werkelijkheid is. Eigenlijk is het een schatje!
€149,00
Sale
Retro design plafondlamp met 3 verschillende kapjes in metaal.
€135,00 €67,50
De leukste bijzettafel sinds jaren! Deze pinguin krijgt dan misschien wel krampen in zijn armpjes, hij zal door niemand zomaar genegeerd kunnen worden.
€149,00
De leukste bijzettafel sinds jaren, gedragen door een lief koalabeertje. Dit origineel en handig tafeltje zal door niemand zomaar genegeerd kunnen worden.
€149,00
Topper! Lampenbundel bestaande uit 7 chromé bollen. M
€139,00
Plafondlamp geïnspireerd op Scandinavisch design. De lamp bestaat uit 5 verschillende zwart gelakte kapjes die binnenin warm oranje gekleurd zijn. 
€145,00
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x