Karé Design

Sorteer op:

Beestig vriendelijke bijzettafel van Karé Design. Dit lieve katje staat altijd klaar om jou te bedienen of je rommel op te vangen.
€149,00
Super grappige bijzettafel van Karé Design. Dit gekke duo stokstaartjes (het zijn zusjes!) staat klaar om jou te bedienen met een drankje, een versnapering, een boek, whatever...
€149,00
Beestige bijzettafel van Karé Design. Deze stoere gorilla kan heel wat gewicht torsen en ziet er gevaarlijker uit dan hij in werkelijkheid is. Eigenlijk is het een schatje!
€149,00
De gevaarlijkste bijzettafel ooit ontworpen! Deze bruine beer kijkt iedere bezoeker doordringend aan, maar serveert wel graag een drankje.
€149,00
Sale
Retro design plafondlamp met 3 verschillende kapjes in metaal.
€135,00 €67,50
De leukste bijzettafel sinds jaren! Deze pinguin krijgt dan misschien wel krampen in zijn armpjes, hij zal door niemand zomaar genegeerd kunnen worden.
€149,00
De leukste bijzettafel sinds jaren, gedragen door een lief koalabeertje. Dit origineel en handig tafeltje zal door niemand zomaar genegeerd kunnen worden.
€149,00
Sale
Sixties geïnspireerde tafellamp. Niet alleen het design, met de halve koepel, maar ook de oranje kleur zorgen voor een instant retro effect. Liefhebbers van vintage design zullen met deze tafellamp helemaal aan hun trekken komen.
€149,00 €74,50
Topper! Lampenbundel bestaande uit 7 chromé bollen. M
€139,00
Plafondlamp geïnspireerd op Scandinavisch design. De lamp bestaat uit 5 verschillende zwart gelakte kapjes die binnenin warm oranje gekleurd zijn. 
€145,00
Dressoir met print van een oude Cadillac reclame. Zes handige ladenkastjes zorgen voor heel wat opbergingsruimte. Maar bovenal: dit originele meubelstuk geeft meteen een pak extra karakter aan elke ruimte waarin het mag staan. 
€275,00
Sale
In de hoogte verstelbare, wentelbare (bureau)lamp die probleemloos elk donker hoekje weet te verlichten.  
€145,00 €74,50
De leukste bijzettafel sinds jaren! Deze ijsbeer zal door niemand zomaar genegeerd kunnen worden. Hij zal een lach veroorzaken op het gezicht van elke bezoeker.
€149,00
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x