test banner

Koopzondagen in Gent

Koopzondagen in Gent

Ook Gent kent nu een maandelijkse koopzondag. In navolging van onder andere Antwerpen en Brussel kan shoppen op zondag voortaan ook in de allercoolste stad van Vlaanderen , telkens op de eerste zondag van de maand. Als extraatje voorziet de stad gratis openbaar vervoer, alvast voor de eerste vier koopzondagen.

Alweer reden voor een tripje richting Gent

Het Gentse stadscentrum is een unieke en bruisende plek die alsmaar meer mensen uit binnen- en buitenland weet te bekoren. Sinds kort verkreeg de Arteveldestad bovendien het grootste voetgangersgebied van het land. Daardoor is het nergens zo ontspannen kuieren als hier, ook in de straat waar Axeswar Design zich bevindt. De as Kortedagsteeg - Walpoortstraat - Sint-Pietersnieuwstraat werd autovrij en daardoor nóg gezelliger dan voorheen. 

Wanneer zijn de koopzondagen in Gent?

De shopping zondagen in Gent vinden plaats op de eerste zondag van de maand. In 2017 is dat: 

- zondag 7 mei

- zondag 4 juni (met buitenkraampjes Braderie Publique - deel 1) AXESWAR DESIGN OPEN

- zondag 25 juni (met buitenkraampjes Braderie Publique - deel 2)

- zondag 2 juli (zomersolden)

- zondag 3 september

- zondag 1 oktober AXESWAR DESIGN OPEN

- zondag 5 november

- zondag 3 december

- zondag 10 december

- zondag 17 december (eindejaarsshopping) AXESWAR DESIGN OPEN

- zondag 24 december (eindejaarsshopping) AXESWAR DESIGN OPEN

- zondag 31 december (eindejaarsshopping) AXESWAR DESIGN OPEN

Op de eerste vier koopzondagen (7 mei, 4 en 25 juni en 2 juli) is het openbaar vervoer in en naar Gent voor iedereen GRATIS. Het gratis openbaar vervoer op die dagen geldt niet enkel in het stadscentrum. Iedereen in een straal van ongeveer 20 kilometer kan van het voordeel genieten. Bij voldoende succes wordt het gratis openbaar vervoer uitgebreid tot alle Gentse koopzondagen van het jaar. 

Deelnemende winkels aan Shop Op Zondag in Gent

Alle Gentse handelaars zijn vrij om al dan niet deel te nemen aan alle of aan een deel van de zondagshoppings. Deelnemende handelszaken zijn herkenbaar aan de raamsticker met daarop het SHOP OP ZONDAG logo.

Doet Trendshop Axeswar Design mee aan de Gentse Shopping Zondagen?

Ja en nee.
Op sommige koopzondagen zal Axeswar Design gegarandeerd open zijn, bijvoorbeeld tijdens de eindejaarsshopping. Wie wil weten of we ook op andere shopping zondagen open zijn, volgt ons best via onze social media-kanalen. Daar kondigen we dat zeker aan.

En vergeet niet:
Axeswar Design is sowieso het hele jaar door zes dagen op zeven geopend (alle dagen, behalve op zondag), en online zelfs 24/7 voor wie de voorkeur geeft aan de Axeswar Design-webshop. Wie online shopt kan vanaf een aankoop van €50 zijn geliefde Axeswaartjes helemaal gratis afgeleverd krijgen. Dat kan zijn thuis, op het werk of op één van de 1.400 afhaalpunten van Bpost.  

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden