Menu
0
08Apr2017
Sonny Angels blijven geluk strooien

Sonny Angels blijven geluk strooien

Door: Axeswar DesignReacties: 2

Sonny Angel, het schattigste engeltje op aarde

Ook al helemaal totaal gevallen voor het allerschattigste Engeltje op aarde? De Sonny Angel is een klein bloot engeltje met blozende wangetjes en vleugeltjes op de rug. Deze schattige geluksbrengers komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items.

Ze zijn er in veel heerlijke variaties, opgedeeld in series variërend van dieren tot zee-bewoners, groenten- en fruitsoorten, bloemen,... Af en toe komt er een speciale serie uit in beperkte oplage. Traditioneel is dat de Halloween Serie, Christmas Serie, de Easter Serie en de Valentine Serie. Maar ook de Laduree Patisserie Serie, de Birthday Gift Serie, de Sweets Serie of de Summer Vacation Serie zijn inmiddels wereldvermaard.

Altijd in de buurt om je te beschermen

Want dat is zo prachtig aan de Sonny Angels: ze zijn een fenomeen over de hele wereld. Iedereen valt voor hun kinderlijk onschuldige charmes. Jong en oud, man of vrouw,... Dat komt doordat de Angels het dagelijks leven van iedereen wat luchtiger en speelser willen maken. Ze zijn ieders kleine vriend en altijd in de buurt om je te beschermen (of minstens te doen lachen).

Elke serie bevat bovendien een Secret Sonny Angel. Die zijn erg zeldzaam en dus bijzonder gegeerd. Verzamelaars worden er helemaal gek van!

A Sonny Angel blind date...

Ook belangrijk om weten: een Sonny Angel wordt altijd ‘blind’ gekocht. Dat wil zeggen dat je niet weet welke Angel je krijgt. Ze zitten (per serie) in allemaal gelijke doosjes. Niemand kan dus zien welke Angel erin zit. Het idee is dat de Angel JOU uitkiest, als een echte geluksbrenger. Welke variant je ook op de kop tikt, je koopt altijd een klein beschermengeltje dat overal mee naar toe kan. Hij is slechts 7,5 cm hoog; klein genoeg dus voor broekzak of handtas.

Concurrentie van de Smiski's?

Recent kregen de Sonny Angels het gezelschap van de Smiski's. Of moeten we het concurrentie noemen? De Smiski's, dat zijn ook kleine gekkerds, maar hun bestaansreden is niet zozeer het brengen van geluk. Bij de Smiski's draait het meer rond het opduiken op de meest waanzinnige plaatsen in huis. En daar geven ze licht, want de Smiski's zijn kleine... GLOW IN THE DARK-poppetjes! Minstens een even origineel cadeau als die lieve engeltjes dus. 

Wie verkies jij, de Sonny Angels of de Smiski's? 

Laat het ons gerust weten in een reactie op deze blogpost. Feit is dat zowel de Sonny Angels als de Smiski's een razend populair en origineel cadeautje zijn. Wil je een lach toveren op iemands gezicht, dan is een Sonny Angel of een Smiski altijd een geslaagde attentie. Voor haar, voor hem, voor de kinderen,... everybody loves them. 

Wist je dat...

- de eerste Sonny Angel reeds in 2004 geboren werd?

- Robby Angel een vriendje van de Sonny Angels is maar MEGA zeldzaam is en dus keimoeilijk te vinden?

- mensen wereldwijd foto's van hun Sonny Angels verspreiden via social media?

- Sonny Angels vaak fotogeniek op de gekste plekken opduiken?

- je alle informatie over de Sonny Angels kan terugvinden op de officiële website van de Sonny Angels?

- Axeswar Design officiële dealer is van de Sonny Angels én van de Smiski's?

 

 

 

Reacties

Geraldine
Geplaatst op 2017-04-10 22:46:15
Ik ben grote fan. Eerst van de Sonny Angels en sinds kort ook van de Smiski's. Maar de engeltjes blijven toch mijn favorietjes.
Elien
Geplaatst op 2017-04-08 21:31:18
Ik durf het bijna niet zeggen, maar ik heb al meer dan 60 verschillende Sonny Angels verzameld. Ze staan allemaal op een rijtje op een schap in mijn slaapkamer. Ik geloof echt dat ze mijn kleine beschermengeltjes zijn, want sinds ik ze verzamel heb ik echt al veel geluk gehad (een goed lief, erdoor in eerste zit,...). Ik blijf ze dan ook trouw verzamelen :-)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Onlangs toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.